Bayramda hamile olmak 😂

Hayırlı bayramlar Kızlar bayram da hamile olup ta evde olanlar gelinde dertleşelim bu bayram gezmeyip te gün sayan lar burda mı :joy:

6 Beğeni

Yeni bebişli olanlarda evde bir iş yapmıyor :joy:

Ayyy evet bide yeni doğum yapanlar da var ama en azından onlar bebekleriyle ilgileniyor zaman geçiriyor dur dimi ama keşke benimki de şimdi doğmuş olsaydı demekten alamıyorum kendimi bugün :pleading_face:

1 Beğeni

Ayy valla mis gibi evde yan gelip yatmak. Böyle bir bahanemiz var daha nolsun :joy: kocam gitti ailesinin bayramına ve ben evdeyim miiis gibi :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Aynen ben bebişle ilgileniyorum herkes aşağıda kurbanla ilgileniyor geçen sene hamileydim yine bir iş yaptırmamıştı kimse :joy:

Aslında iyi evet eşim sabah soruyor bugün ne yapacak sin bayram diye bende bugün bayram şu ana kadar sol tarafıma uzandım bugün bayram diye sağa uzanacam dedim nereye gidecek sin dedi salondan odaya odadan mutfağa gidecem dedim :joy::joy:

Hahahahah aslında güzel taktik her bayram hamile kalsak :joy:

Bugün az daha doğuracam derken kendimizi evde bulduk :smiling_face_with_tear: ama her an herşey olabilir

Çok mantıklı aslında gerçekten hamile olmak bazen naslanmak demek işi kuralına göre oynamak ta biz hamilelere kalıyor dimi​:joy:

Sancın mı vardı

Mutfağa geçip türk kahvemi yaptım sessiz sakin rahat kafayla yudumluyorum vallahi en sevdiğim bayram oldu :joy::joy: gelen giden de olmaz inşallah :face_with_hand_over_mouth:

Ayyy afiyet olsun inşallah valla Allah affetsin benim de en korktuğum şey şu an misafir gelmesi hiç kimseyi kaldıracak takatim halim yok gerçekten ancak kendi ev işlerimi ve yemeğimi yapıyorum oda eşimin yardımıyla diğer şekilde kimseye hizmet edecek hal kalmadı bende doğursak ta kurtulsak Allah in izniyle

Ay teşekkür ederim vallahi ben de aynı düşüncedeyim daha kendim için bir şey hazırlayamıyorum kaldı ki misafire hizmet edeyim :joy:az kaldı sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah :cherry_blossom:

Hayirli bayramlar Güzel Anişler Evde oturuyoruz Fotograf cekmek icin uyanmasini bekliyorum bebegin her ani o kadar ozel ve guzel hep ani biriktire biriktire büyüyor bebegim

1 Beğeni

1 Beğeni

Aman o da zor kız

:rofl::rofl: aynen ya birazda naz olsun yani

Amin amin amin inşallah yaaa zamanlarında sağlıkla inşallah :heart:

1 Beğeni

Kızlar ben daha hamileliğin başlarındayım ama öyle yorgun hissediyorum ki evden çıkamadımm. Temizlik yapayım dedim ama karnıma ağrı girdi onuda bıraktım uzandım öyleee :smiling_face:

Yani bence fazlasıyla hak ettik artık yani​:joy: