Allah yardımcın olsun inşallah gebeliğin başında normal dir zaten canım bir başında bir de sonun da çok acayip dönemleri var ama ikinci tremester daha kolay geçiyor gibi
Yaa evett herkes aynısını söylüyor inşallah benimde ikinci trimester kolay geçer. Yine çok şükür idare ediyoruz tabiki. Sonu güzel olacak inşallah çekilen çileler önemli değil
Aynn öyle sonu çok güzel bebeğini Allah in izniyle kucağına alınca bunların hepsi o dk onutulup gidiyor emin ol Allah böyük
Valla bende bebeğimle hastenede yatıyoruz yani kurban bayramı olarak ilk bayramı
7aylik hamileyim ve hiç hamile değil gibi kurban kesmekle ugraştik pestilim çıktı
Geçmiş olsun neyi var
Keşke yapamıyorum deseydinnn
Dün kontrolde nst de aktif doğum sancısı çıktı. Doktor resmen doğum sancısı çekiyorsun dedi ama ben hissetmiyordim 1,5cm açıklık var hala nst de sancılar çıkıyor ama ben biraz biraz hissediyorum açıklık ilerlemedi nasıl olacak bizde bilemedik
Şimdi adını unuttum neydi rota virüsü dediler
Allah şifasını versin inşallah
İnşallah ya kaç günden beri buradayız dört gündür bebeğimde yoruldu
Geçmiş olsun
Sen niye yaptın keşke başkası yapsaydı
Açıklık ilerlemez se sezeryan mecbur i görünür Allah yardımcın olsun canım ne diyim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim bebeğini
Ben de 34 haftalık hamileyim dün esime yardım ettim et parcalama,bulasık yıkama misafir derken mahvoldum.Simdi acayip ayaklarım sişmiş ve son bir haftadır tansiyonum yükselıyor
Hayırlı bayramlar herkesin bayramını kutlarım 17. haftaya girmek üzerdeyiz kaynana evinden günaydınlar
Günaydınlar ama sanki gün doğmamış sana
Çok ayakta durmaktan oluyor o ben de 34 haftalık hamileyim dün ancak kendi evimin işleri yemek bulaşık yaptım akşam eşimin zoruyla babamlara gittim eve gelene kadar baya zorlandım yol mesafesi de var belim koptu arabada kaynanamlara da daha gitmedim Allah yardımcımız olsun inşallah canım
Bana doğmadı evet bayramda gidelim diyen bendim ama son bayram ziyaretim oldu daha nah derim gidelim
Bende senin gibi iki sene öncesine kadar öyle hatalar yapıyor dum cahillik ten başka bir şey değil anne evine gidince yedik içtik sohbet gölme eve geldik ama onlar a gidince bulaşık yemek sofra kur tupla daha da yaranmaz dim kendi adıma diyorum ne gerek var yaaa ama galiba bugün oraya gidecez tek kurtuluşum çok ağırlaştım en fazla bir çay içip geliriz fazla bile oraya gerçekten