Gecen kontrole gittigimde bir bayan ile sohbet ederken ilk dogumu cam sakurada olmus 4 cm acikla doguma aldilar o kadar zorlandimki arka kismima kadar dikisliydi sezaryndan daha kotu oldum dedi bu defa normal degil sezaryen olucam dedi ben de korktum bu defa ozel de dogum yapacagim dedi bbu arada ozel de karsilastk ben de cok korkuyorum …
İlk gebeliğim ve okuma konusunda üşenmem dedikleriniz ile çam sakuraya doğum yapmayı tercih ediyorum doğumhane güzel ilgileniyorlarsa doğum şekli belli değil umarım normal doğumum olur kızım şuan 2 kilo 100 grm iri dedi başka hastaneye gittim 33 haftalık+3 olduk refakatçi belli değil daha bakalım bir tek siz bu kadar ilgilendiniz hastane konusunda çok teşekkür ederim ilginiz için
Hastane ve ilgi güzel ben perinatoliji de doğum yaptım ama ziyaret konusunda söylenenler sgru belirli insan aliyolar baba bile giremedi yeri geldi
Kizlar cam ve sakura dan randevu aldim kubra keskintoptas doktorum ilk kez gidicem nasil bi doktor bilen var mi
Ne zaman doğum yaptınız peki ?
Rica ederim ne demek. Saglicakla alin kucağınıza insallah. Sezaryenle olursa da tercihiniz ora olabilir . 2 gun once de arkadaşım sezaryen oldu orada. O da gayet memnun. Yani bence ozelden farki sadece doktoru kendiniz secemiyorsunz o kadar.o gun acilde kim varsa artik. Benimde ilk dogumum ozeldeydi ama bi fark goremedigim icin ikinciyi burasi tercih ettim. Umarim sizde anlayisli iyi birilerine denk gelirsinz
Umarım teşekkür ederim Gülsüm hanım ilginiz için:)
Eylül ayında
Merhaba avrupa yakasi önereceğnz hastane var mi bir de cam sakura hastanesi ile ilgili dogum bilgisi doktorlari giden var mi
Canım ben ilk doğumumu 6 yıl önce bağcılar devlet de yaptım çok da memnun kaldım baya ilgili davrandılar gerek ebeler olsun gerek doktor olsun hepsi güler yüzlü ilgili kişilerdi bu gebeliğimde kanuni sultan Süleyman hastahanesinde kontollerime gidiyorum çam sakura hastahanesi doktorları iyi evet ama her zaman iyisine denk gelemiyorsun malesef artı doğum zamanı veyahut doğumdan sonra refakatçi konusunda sıkıntı yaşayabiliyorsun diye biliyorum kolay kolay kimse alınmıyor kadın refaktçi olmak zorunda eşini almıyorlar ve görüşme saatlerinde zor bela görüşe alıyorlar oda sadece 10 dakika tek tek alınıyor sırf o yüzden doğumu orada yapmayı düşünmüyorum kanuni hastahanesinde bu güne kadar kötü doktora denk gelmedim ama sıklıkla gittiğim ve aşırı derecede ilgilenen doktor önerim çetin şamiloğlu olur genelde doktorlar kontrol süresince ilgilenir seninle özel gibi değil ama bu doktorumu arayıp bi sıkıntı olduğu zaman danışabiliyorum kafanda tek bir soru işareti dahi bırakmıyor baya iyi bir doktor onun haricinde ilk haftalarda gittiğim başka bir doktor önerim ise ali buhur olur ama çetin beyden sonra başka hiçbir doktora gitmedim
6 hafta önce çam sakura da sezeryan doğum yaptım hepsi gayet ilgiliydi bir sorun yaşamadım sadece sezeryana tansiyon yüksekliği için aldıklarından dolayı 3 gün yatırdılar
Cok tesekkur ederim hayırlı olsun
Cok tesekkur ederim cok sagolun
Rica ederim rabbim size de kolay doğum nasip etsin.