Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesii?

Çok haklısınız ama konu çok olunca gözden kacabiliyor canım @istanbul-anneleri buraya bakabilir misiniz 🫶🏻

Bu hastaneye giden varmı beğendiğiniz doğum doktoru varmı

Ben aciline gjttim yani özelden bin kat güzel.temiz ve ilgililer valla dogimu orda dusunuyorum

Konrtollerime oraya gidiyorum ilgililer temzi güzel bir hastane bende dogumumu orada yapmayı düşünüyorum

Doktor tavsiyeniz varmı

Aciline gittim bı adam vardı çok ilgiliydi ama randevu sistemine bakınca o adamın ismini bulamadım ama doğuma bence o gün ki acil de olan doktor veya ebeler girer

Acaba doğum için rekatci bilginiz var mı eş refekatci olabiliyor mu

Dün kız kardeşim orda doğum yaptı erkek refakatçi kabul etmiyorlar

Hım.e teşekkür ederim

Hangi doktorda yapti dohumu ve memnun kalmismiydi @İlkay

Selam kızlar Basaksehir Cam ve sakura sehir hastanesinde yakin zamanda dogum yapan varmi. Ozellikel normal dogum. 1 hafta 10 gun kadar zamanim kaldi. Ama korkuyorum biraz endiselerim var. Surec nasil ilerledi, neler oldu nasil gitti anlatabilir misiniz?

Yakın zamanda çam sakura hastanede doğum yapan varmı nasıl davranıyorlar iyi bakıyorlar mı ben gebelik için kontrole gidiyorum ilgisiz ler hiçbir şey demiyorlar doğumhaneye de güvenemiyorum çam sakura hastanesine

Ben 4 ay önce doğum yaptım peritanoloji bölümündeki doktorlara gittim sürekli ama bana bilgi olarak bebek için sağlıklı dediler sezeryan için gün verdiler bide olabilecek iyiyi ve kötüyü söylediler bazı doktorlar tabi her doktor konuşmaz bilgi vermez en azından benim gittiğim doktorlar öyleydi doğumhanedi doktoru görmedim ama hemşireler çok ilgilendi benle konuştular korkuyorum diye doğum sonrası çok ilgilendiler hem benle hem bebekle normal kadın doğum doktorlarını bilmiyorum oranın ve hastane çok temiz kaldığım oda tek kişilikti bana öyle denk geldi

1 Beğeni

Çam sakuraya hastanesine iyi bir doktora denk gelirse oluyor bende hiç gelmedi birde şikayet uygulama da çok iyi yorumlar yok özelde doğum yapıcam ilk gebelik üstelik gittiğim zamanda kızımın kilosu ve boyu suyu nasıl söylemiyor lar benim bunları bilmeye hakkım var üstelik sorduğumda ters cevap veriyorlar

1 Beğeni

Doğum yaptınızmı acaba? Bilgi verirmisiniz doğumhane için iyimi kötü yorum alıyorum hep

Ne zaman doğum yaptınız doktor ismi varmıdır sizde

Merhaba.24 gun once sakurada dogum yaptm. Bende sizin gbi basta korktum nasildir iyi midir gbsinden. 7 cm acikla direk acile gittim. Ilk muayene orda oldm sonra hemen yukari doguma aldilar. Acil icin cok iyi diyemem ama kotu de davranmadilar tabiki. Ordaki yogunluga veriyorum bunu. Yukarida dogum odasi gayet iyi temiz hersey vardi. Ebeler hemsireler doktorlar hepsi gayet iyi ilgilendi. Her yerde iyi kotu illaki var. 1,2 kisiyi bende sevmedim ama gerisinin hakkini yiyemem. Zaten o an bebege odaklaniyosnuz bi an once bitsin istiyosunz. O yuzden geri kalani cok da onemli olmuyor. Sansima sonrasinda tek kisilik odada kaldim. Surekli ebesi hemsiresi bakicisi ayri hepsi tek tek gelip ilgilendiler. Odalar tertemiz, yemekleri gayet iyi, hastanede gayet temizdi.

1 Beğeni

Yaşamış birisiniz ama çam sakuraya kadın doğumhane önerimisiniz peki çünkü çok araştırdım kötü yorumlar var birde gebelik için hafta hafta kontoreler oluyor kadın hastalıkları polikliniği hicbisey soylemiyorlar çok ilgisiz ler normal deyip gönderiyor size şans herhalde içim hiç rahat değil

Valla açıkçası aylik muayenelerden bende memnun değildim ama doktordan oturu degil de pek ne ultrason fotosu ne bisy vermediler ona cok üzüldüm. Birde dediginz gbi biyudur kilosudir vs ben sormadan söylemiyorlardi. 3 kez oguzhan beye gittim o ilgili guzel bi adamdi o sormadan anlatirdi herseyi. Sonra denk gelemedim ona baska dr almak zorunda kaldim. Onun da asistani vardi hep Asistanlar geneli boyle sanirm anlatmiyor pek riskli bisy görmedikçe. Ama dogum hanesinden gerçekten memnunuz. Hatta son an korkup ozele gitmeyi düşünmüştüm. Ya ilgilenmezlerse ya kotu davranirlarsa diye. Bende sizin gbi yorumlara cok takmistim çünkü. Ama iyiki de gitmemişim. Size onerim normal dogumsa eger evde sanci cekip gtmeniz. Son 5 dk da bir sanci gelene kadar evdeydm nerdeyse 2 gune yakin cektim sanci. Yoksa hastanede nerde olursa olsn o konuda zorlanırsinz. Onun disinda sanci odasi kisiye ozel bi odada sanci cekiyosunz yattiginz yatak catala donusuyo dogumunz da bi yerde oluyor yani. Ordaki ebelerden de dr lardan da memnundum. Hele bi tane dr vardi o beni o kadar rahatlstti ki hep canim birtanem vs boyle guzel konuşuyordu, cok tatli bi kadındı. Bakicilar olsun vs hersy güzeldi. Baya uzun yazdim kusura bakmayın. Okur musunz bilmiyorum da buraya kadr… Ben 3 gun hastanede yattim bebekten oturu. Herkes cok ilgiliydi. Bebekle ayri hemsire ebe dr emzirme danismani hep ayri ayri gelip ilgilendi. Benimde ayni sekilde kac kisi ilgilendi anlatamam. Tek sevmedigim kısmi babayi dogumdan sonra iceri cok kisa alip gonderiyorlar. Sonra sadece ziyaret saatinde gelebiliyor. Baba yani sonuçta bence alınmalıydı ama vardir bi bildikleri. Yaninizda 1 kadin refakatçi kalabiliyor sadece. Onda da size tavsiyem gerçekten yardimci olabilecek rahat, hizli hareket edebileck biri olsun. Dikisinz vs olursa zorlanirsiz. Sanirim benden bu kdar. Akliniza takilan biay varsa siz sorun bildigim kadarini cevaplarim

1 Beğeni

Özel hastane mi dewlet hastanesi mi