Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesii?

Söylemeyi unuttum ama ben peritanoloji bölümüne gidiyorum riskli olduğum için kadın doğum doktorlarını bilmiyorum sana yanlış bilgi vermek istemem

39 hafta oldum 7 ayddir takipim İstanbul Basaksehir Cam de Sakura hastanede yapiyorum Doğum yapan varmi nasil temiz mi Ebeler doktorlar birde Refakatçi durumu nasil ne zaman alinir icreri?

Merhaba aramıza hoş geldin canım. Aşağıda daha önce bu konuda yorumlar yapılmış göz at istersen…

Acilinde ebe ve doktorlar gayet iyi ilgileniyor yogun olmalarina ragmen cok tatli guler yuzlu ve iyi yönlendiriyorlar tabi biraz şansa sanırım

1 Beğeni

Merhaba başakşehir çam sakurada sezeryan doğum yapan var mı?

Benim akrabam 2 çocuğunu da orada doğurdu çok memnundu ilgililerdi yani

1 Beğeni

Günaydın canım aramıza hoşgeldin 🫶🏼 Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

@istanbul-anneleri arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz 🫶🏼

1 Beğeni

Benim arkadaşım orda doğum yapmis cok memnun kaldı bende enfeksiyon zamani 1 hafta yattim guzel ilgileniyolar fakat ziyaret kismi asiri disiplinli abarti derece de

Bende çam sakurada yapacağım Allah nasip ederse

Ben de oraya muayene oluyorum orada yapmayı düşünüyorum

10 temmuza tarih verdiler bana

Doğumun nasıl geçti canım memnun kaldınmı

Evet memnun kaldım yemekler ilgi güzeldi sadece sol taraftaki dikişlerim kaynamadı hala içimde sıvı birikmiş o biraz ağrı yapıyor onun dışında hastanede kaldığım süreç iyiydi Ziyaretlerdede tek tek alıyorlar odaya ama her gelen sıra bekleyip yukarı çıkıyor o biraz zaman alıyor

Doktor onerisi olan var mi

Kızlar bu hastanede dogum yapan var mı memnun kaldığınız doktor varmi

@istanbul-anneleri yardımcı olabilir misiniz arkadaşimiza 🫶🏻:smiling_face_with_three_hearts::hibiscus:

Hangi doktora gittiniz @Esra23

Hangi doktor sorarmisiniz @Minikbebegim

Kimse yardim etmiyor ama burda cinsel bir konu açılsa herkes cevap verir @Leyla1991

1 Beğeni

Hangi doktora gttti acaba sorarmisiniz