Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesii?

Kubra keskin toptas a gidiyorum memnunum baya

Bu hastanede dogum yapan var mı kontrolle giden var mı memnun musunuz

Muayeneye gitmiştim. Çok da yüzünüze bakmıyorlat. Zaten randevu aldığın doktora denk gelmek bir hayal. Bebeği göstermedi bana. Ultrason fotoğrafı yok mu dedim ilk kez devlete gitmiştim bilmiyordum ve kağıt israfı yapmıyoruz burda diye terslendim. Haftasına göre iyi dedi kaldırdı sedyeden. Boyunu kilosunu sorduğumda haftasına göre iyi diyorum ya diye yeniden terslendim. Bilemiyorum muayene tecrübem kötüydü ama doğum daha spesifik bir olay. Tek kişilik odalarda kalıyorsun. Donanımlı tam teşekküllü hastane ortamı. Doğumu ben de orada düşünüyorum. Muayene farklı doğum farklıdır diye düşünüyorum.

Merhaba perinatolojide hangi doktora gidiyordunuz kontrole

Burda doğum yapmak yürek ister hanımlar haberlerden etkilenmiyor musunuz ???bir fotoğraf paylasayim bn yandım başkası yanmasın..üstelik sadec bir serumda bu hale getirdiler

Kusura bakmayın anca girdim uygulamaya umarım iyisindir ben her gittiğimde doktor değişiyor sabit doktor yok her kontrolde farklıydı ama hepsi iyi benle çok ilgilendiler o hastaneden mutlu ayrıldım

Bu nasıl oldu böyle baya kötü olmuş üzüldüm sizin adınıza çok geçmiş olsun nasılsınız iyi misiniz iyilestiniz mi

Çam Sakura’da doğum yapan hamişler size birkaç sorum olacaktı. Odalar tek kişilik mi ve süsleme yapabilir miyiz odaya?? Bir de ilgili mi doktorlar hemşireler nasıllar ??

Ben 8 ay önce orda doğum yaptım ama peritanoloji bölümünde yaptım ben cok memnunum doktorları hemşireleri çok iyi ilgilendiler odalar tek olarakta var iki kişilik odada var ama bana şansa tek oda geldi ve çok temizdi hemsireler sürekli geldi hem benle hem bebekle ilgilendiler ve hep güler yüzlü davrandılar bana o yüzden ben mutlu ayrıldım ordan

Çok teşekkür ederim yanıtınız için :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::cherry_blossom:

Cam sakurada dogummu Allah kapisindan gecmeyi bir dha nasip etmesin lanet bi yer acilmam sancim yok 41 haftada dogm ettirdiler sunii sanciyla hemde iki gun ayrica bebegim kakasi i yemeye dónmus soylemediler bile yattigin yerde dogm ediyosn ne bi hijyen war ne temizlik ewe geldm sancidan duramadim pisik oldm sandm meger alttan dikislerim acilmis enfeksiyon kapmis geri yattim orda yattigim yerde hastalar hep dikisleri acilmis enfeksiyon kapmis hic iyi bir hastane degil akli olan gitmez kimsede memnn dgl

İstanbul başakşehir çam be sakura hastanesinde doğum yapan yada yakını yapmış olan var mı ?

Kimisi övüyor kimisi berbat diyor son haftam çok korkuyorum orda düşünüyordum

Kız kardeşim doğum yaptı normal doğum çok memnun kaldı bende kanama geçirdim 2 ay önce hamileyim 4 gğn yattım ebeler doktorlar çok ilgili kendini kasma boş yere stres yapma ben çam sakurada 2 ameliyat oldum bu ilk hamileliğim hepsi de çam sakurada takip edildi

Yaa çok sağolun

Aslında ben orda düşündüm hep şans eseri bi kaç yorum gördüm çok korktum işte asistanlar giriyo kesik atıyorlar sürekli ilgisizler alay ediyolar filan yazmışlar, çok tereddüte kaldım

Merhaba cam sakurada dogum yapanlar memnun kalanlar surecını anlatabilir mı:smiling_face: