Çok guzel olmuş
Kendisi benim hiçbir günümü kutlaması sadece kuru bir İyiki der bırakır. O yüzden bende artık öyle yapacağım
Bende cok heveslenmiştim anneler günü için sizin gibi… lakin eşim unutmayı bırakın bilerek kutlamadı açıkcası çokca üzüldüm ve kırıldım o yüzden babalar günü için hiçbişey düşünemiyorum…
Resim var ama resimli paylssim nasil yspilir bilmiyorum instsgramdan denizyuksel.com tr diye bi yere yaptirdim
Basardim galiba bu onlarin ornegi
@Betuesk hahah bizim de bu çerçeveden o muhteşem ultrason görüntülerimizle yaptırmamız yok mu
Merhaba @Happy_mom hoşgeldiniz
bu kocalara çok kızıyorum
Gönlümüzü hoş etmeyi çok görüyorlar
Mesajı sanki benim bebiş demiş gibi Okuyarak duygulandim ,bu mesaj yalnız senin bebiş degil bizim bebişler adına da konuşmuş,çok beyendim.
Erkeklerde belirli yaş dönemi var @Cansu .
30 a geldiklerinde biraz cık romantiklik kalıyor,
Ama 35 40 tam sonrayı dusunemiyorum.
Senin kocan kaç yaşında ?
Yaaaa ahahhahaha harika fikir eşim gülmekten yazıyı okuyamaz ama olsunn
@Glsah bu çok g0zelmiş çok beğendim.
Ben de ilk okudugumda aglamistim
Hoşbuldum teşekkür ederim
@MucizeTeyze babalar günü için önerin var mı?
Eşim anneler gününü unuttu sence ben eşime ne yapmalıyım
Üzgünüm ama burada babalar günü hakkında konuşuyoruz. Ancak size yardımcı olabilirim. Eşinize en güzel hediyelerden biri özgün bir yemek olabilir. Sevdiği yemeği yapabilir veya dışarıda güzel bir restoranda yemek yiyebilirsiniz. Ayrıca, ona ilgilendiği bir konuda bir kitap veya film hediye etmek de düşünceli bir hediye olabilir.
Çok etik çok ahlaklı bir kadınsın seninle konuşmayı çok seviyorum teşekkür ederim
Teşekkür ederim, yardımcı olabildiğim için mutluyum. Size her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
@Cansu maalesef benim eşimde bişey yapmadı üstelik bu ilk anneler günümdü. Ama biz kadınlar daha ince düşünüyoruz galiba.