Babalar günü

Onları baba yapan da biziz halbuki nasıl bizim ilk anneler günümüzse onlarında ilk babalar günü… Kutlayıp gönlünü yapmayı çok isterdim ama işte… Odun kocalar…

1 Beğeni

Azıcık gönlümüzü hoş etseler neler neler yaparız

1 Beğeni

Bendr bi ara birşey yapmıyim diye düşündüm sonra yapiym ya o kutlamadı diye bende mi öyle yapiyim dedim küçücük bişey yapmaya karar verdim.

1 Beğeni

Erkekler bizim kadar ince düşünemiyor maalesef. Siz yapın bence ona da fikir olur en azından ben niye akıl edemedim diye düşünürler belki. Gelecek sene de kutlamazlarda siz de kutlamazsiniz artık :smiling_face:

1 Beğeni

Ben de ellerimle pasta yapmaya karar verdim :cake:

@Glsh887 @Cansu
Eşleriniz bir şey yapmadı diye ,bende yapmiycam dusuncesi yalnış.
Siz də oyle yaparsanız eşlerinizin yaptigı hatayı desteklemiş olursunuz ve o gelen sene yine yapmaz.
Ama siz yaparsanız o da hatasını anlayıp sonraki anneler gununde yapar.
Mesela eşimle evlendikden 1p gün sonra ilk dogum gunumdu eşim yemege goturdh beni,ama hediye almadı.
Kustum biraz.gidip gül almıştı tek kırmızı gül,tek olsa bile sevindim,bekledigim buket olsa bile belli etmedim.
Ama ben onu sen doğum gununde kendi ellerimle degerli olsun diye hediye ktusu yaptım,içine notlar yazip dürdüm falan.mumlar yaktım ,sofrayı hazirladim.
Valla sen bana yapmadın ama ben yapdım sana demedim hic,bir şey yapinca ksrsilik bekleyerek yapmiyorum hic zaman.
Sizde oyle düşünmeyin.
Kucuk surpriz yapın onlar hatasıni anlayıp digər anneler gunlerinde size hediye sürpriz yapacaktır :upside_down_face:.
Merak etmeyin.
Bende babalar gününə ozel esime not yazıcam.
Ve bebek kıýafetinin uzerine
Koycam,eve geldiginde gorucem okuyacak mutlu olacak tabiki :heart_eyes:pasta guzel fikir ,bende yapmayı dusundum ama ,benimkisi bozuldu diye yapamiyorum.
Sevdigi yemegi yaparım ben​:upside_down_face:

@Sevane18 yok ben zaten yapıyorum geçenlerde buraya ayatladığım zıbınıda atmıştım bende senin gübi düşünüyorum o yapmadı diye bizde yapmıcaz diye bür kural yok ben onun için yapıyorum.

1 Beğeni

@Glsh887 :balloon::balloon::balloon:doğru.

Babalar gününüz kutlu olsun, uygulamada babalar vardır diye düşünüyorum :bouquet::star_struck:

Celebrate Happy Birthday GIF by The Detour

1 Beğeni

Nuran hanım erken doğum riskiniz vardı,çok merak etdim şimdi nasılsınız? Kaç haftalık hamilesiniz?

2 Beğeni

@FidanUğur Merhaba Fidan hanım, sormanız beni çok özel hissettirdi. Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: 30+6 haftalığız şimdi, bu hafta 31. haftaya gireceğiz inşallah :pray: Hastaneden çıktım geçen hafta pazartesi günü. Sancılarımı durdurmuşlardı. Göğüs ağrım hala devam ediyor, çok ayakta kalmamaya ve jel kremimi düzenli kullanmaya özen gösteriyorum. Her hafta kontrole gideceğim artık. Göğüs ağrım doğuma kadar devam eder diye korkularım var hala çünkü gerçekten hayatımda yaşadığım en kötü ağrı diyebilirim. Sırt yastıksız dolaşamıyorum artık nereye gitsem. Bebeğin gelişimi 2 hafta kadar öndeydi zaten ama şu an ne durumda bilmiyorum. Perşembe günü randevum var, bakalım doktor ne diyecek. Erken doğum riskim devam ediyor mu etmiyor mu Perşembe günü belli olacak diyebilirim :blush: İlk kızımda da bu aylarda böyle bir şey yaşamıştım ama erken doğumdan ziyade geç bile doğdu, 41. haftada doğdu. Bu biraz daha zorluyor tabi, hem göğüs ağrısı olarak hem erken doğum riski olarak bu kızımda risk daha büyük. Kısmet diyorum artık :pray::blush: Erken de gelse başımızın tacı, geç de gelse. Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin yeter :pray:

4 Beğeni

Cevap için öncəlikle teşekkür ederim.:pray:t4:
Rabbim yardımcı olsun,biz anneler tüm zorluklara rağmen sadece evladımızın sağlıkla doğmasını istiyoruz.Zatən Rabbim o acıyı bizlere unutduruyor diye 2,3,4 cü gebeliği bile düşünüyoruz.:smiling_face:Allah kolaylık versin hepimize.:palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@FidanUğur Amin inşallah :pray::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

1 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Gebelikten takviye ve vitaminler