Merhaba arkadaşlar biraz erken bir soru olacak ama. 18 Haziran Babalar günü yaklaşıyor eşinize hediye falan düşünüyor musunuz. Veya bir planınız var mı o gün için
Bilmem hic dusunmedim çünki benim kendime ait ozel param yok, o kazandigi parayla hediye almanın manası olmaz bence ya .
Ne bileyim kendim evde biseyler yaparım yemek falan
aynenben de
Hediye hazır kızlar. 19 haziran bebiş geliyor bakarsınız o gün gelir bebişimi kurdelelerim
@İlknur Kızımla güzel bir masa kuracağız, minik mumlardan da yol yapacağız. Hediye almak yerine parktan bir sürü çiçekler toplayıp, vazoya koyup çiçeklerin üstüne de aile fotomuzu koyacağız ve mumdan yaptığımız yol da o hediyeye gidecek. Bakalım şimdilik böyle planladık
Çok güzel düşünmüşsünüz çok anlamlı
Güzel fikir
@NURAN Çok güzel oluurr kizinizla birlikte böyle çok heyecanli yaa
Ben de bir şey yapmak istiyorum ama hiç bir fikrim yok 1.5 yaşımdan beri babamla görüşmediğimiz için hayatımda hediye alıp kutlayacağım bir baba olmadı o yüzden bu babalar gününde biraz heyecanlandım ilk defa bir babalar gününde birine hediye alacağım ve o da kızımın babası olacak. Ne yapacağımı bilmiyorum ben de sade bir masa hazırlayıp sevdiği yemeği vs yapip mi kutlasam yoksa minik bir hediye mi alsam bebişin beşiğine koyup küçük bir notla mi versem. İkisini birden yaparsam çok abartmış mi olurum
Pasta da ala bilirsin birlikte ilk babalar gunu pastası kesersiniz boylelikle ne dersin @İlknur
Geçen yıl eşime #cooldad etiketli salaş tişört almıştım çünkü 6 haftalık hamileydim. Aynı tişörtün çocuk için olanı da vardı.
Bu yıl anneler günü için bir özen beklemiştim (tatlı gibi çay bahçesinde çay içmek gibi küçük bir beklentiydi) ama eşim unuttu.
Benim de hevesim kırıldı hayatta bir şey yapmam
Annemiz, eşime babalar günu hediyesi aldı.
Anneler günü için annelere sadece pasta almışken babalara hediye alarak ayrımcılık yapmak istemiyorum
Dedelere babalar günu etkinliği olarak pasta alır gideriz.
Evet pasta yapayım ben güzel yaparım yaş pasta eşimde çok sever fikir için teşekkür ederim.
@İlknur Bence çok ince bir düşünce olur öyle yapmanız. Ben sadelikten yanayım zaten yaa
Kızlar babalar günü için eşlerinize birşey yapmayı düşünüyor musunuz? Bizim ilk babalar günümüz olacağı için ben küçük süpriz yapmayı düşünüyorum.
Böyle bir zıbın aldım sizce nasıl?
Çok güzelmiş
Teşekkür ederim @Cansu cum
Çok tatlıııı nerden aldınız acaba?
Trendyoldan aldım @Betuesk istersen link atmayı deniyim
Ben de cerceveli bebegin kendi ultrason resmi olan mektup var ondan yaptirdim
@Glsah resmi varsa paylaşabilir misiniz acaba?