Babalar doğuma girmeli mi?

Allah kolay doğum yapmayi nasip etsin. :palms_up_together:t2:

2 Beğeni

@Cansu Ahahah kesinlikle tanımalılardı birbirlerini :joy: O tarafa gelirsek inşallah tanışırız yüz yüze :face_with_hand_over_mouth: Cücükler de büyümüş olur, kaynaşırlar :joy:

1 Beğeni

Valla bu gidişle vize yetişmez gibi

1 Beğeni

Aa ben bunu bilmiyordum :astonished: eşime şimdi sordum erkekler sence doğuma girmeli mi diye o psikolojiyi kaldıracak güç yok bizde diyor :rofl: kadınlar olarak gerçekten daha güçlüyüz bence acıya karşı ya düşüncesine bile yalandan evet demiyor kesin sinirlenirim ben buna doğumda :sweat_smile:

2 Beğeni

Burdada izin yoktu maalesef. Benim eşim dogumdan 1 gun once. Keşke senin yerine ben ameliyata gire bilsem,o ameliyat acısını sen yaşamasan dedi :pleading_face: Bu kelimeyi soylemesi sanki benimle birlikte ameliyata girmiş gibi oldu​:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Çok güzel olur. Her zaman beklerim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet yeri geldi ben de sancı çekerken kocama çok bağırdım. Doğuma giderken çok tembih ettim ne yapacağım belli olmaz bağırıp kızarsam gücenme dedim :rofl::rofl: eşiniz çok güzel söylemiş :grin::grin:

2 Beğeni

Eşinizin doğuma girmesini ister miydiniz?

2 Beğeni

İsterdim ama doğum yaptığım hastanelerde izin verilmiyordu

2 Beğeni

isterdim çünkü nereye gitsem onunla giderim hep,sanki o olunca yanımda ağrım fln olmuyacakmış gibi kendimi güvende hiss ediyorum.Bu zamana kadar diş doktorum hamilelik kontrollerim fln hep beraber gittik.Sadece sezaryende yanmda olamadı izin vermediler ona da.

3 Beğeni

Ne güzel bağınız var eşinle :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ne güzel mutluluğunuz huzurunuz ömür boyu sürsün :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Iyikide girdi

1 Beğeni