Babalar doğuma girmeli mi?

O sancini ceken biri gibi 10 yil ara verdirdi bana cok kotu sanci cekmek ama evladini kucagina almak basqa bisey simdi ama sezeryan daha iyi dusunuyorum kararim sezeryandan yana

1 Beğeni

Ben çok isterim amma burda izin vermiyorlar. Hem ben rusca tam bilmefiyim için istiyorum ki eşimde yanımda olsun ,hem de yanımda olsa korkularım birazcık hafifler .

2 Beğeni

Eşim doğuma güle oynaya girdi aglayarak çıktı :rofl::rofl: bence çok faydası oldu. İyi ki doğuma girdi. Resmen beraber dogurduk :rofl:

4 Beğeni

Girmese bilemeyecekti içerde neler yaşadığını, bence de iyi olmuş :joy::joy:

2 Beğeni

@Cansu Aaaa senin eşin girdi miiiii :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Girdi :smiling_face_with_three_hearts: hala bebeğin doğduğu günü konuştunça gozlerimiz doluyor :face_holding_back_tears:

3 Beğeni

Benim eşim girerse doktorlar beni bırakır onunla uğraşırlar :rofl: çünkü asla kan görmeye dayanamıyor. Açıkçası zaten girmesini de istemiyorum o an sadece çocuğa odaklı olup doktorların dediklerine odaklanamak istiyorum bilmiyorum ben bazı şeyler de tek olduğum zaman daha rahat ediyorum eşim de olsa yanımda o sakin ol dese gel kolaysa sen sakin ol diye sinirlenme ihtimalim bile çok yüksek ya da oturur kurtar beni diye ağlarım inanın ortam yok :rofl:

2 Beğeni

Benimki girerse ağlayarak ooo mayy Gat sonra masallahh Tebarekallah der :rofl::rofl::rofl::rofl:

4 Beğeni

@Cansu Benimki dayanamazdı herhalde :rofl::joy:

1 Beğeni

Benimki ilk dogumda girdi benimle ilgilenecegine Sagolsun kendiyle mesguldu yanima sandalyeyi Cekti tikiniyodu bide espiri yapiyodu kikir kikir guluyodu. Tabi bunu gorunce ben daha fazla sinirlendim Tersledim. Sanki ne sucu varsa iste o an ki piskoloji. Simdi sorarsaniz normal dogum olursa gerekmez Sezeryan olursa girsin beni ceneye tutsun. doktorlar apacagi islemi anlatmasin onu rica edicem. Tamam aci yok ama istemiyorum anlatmasinlar.

1 Beğeni

Eşime sordum doguma izin verseler girer misin diye seni kesecekler falan dayanamam o halde görmeye canin aciyacak hissedecen diye elim ayagim dolanir doktorlara işini yaptimazdim aman yavas dikkat edin diye diye dedi :smiling_face: bende o halde görmesini istemezdim ama bebek dogar dogmaz ikimizde ayni anda görelim isterdim

1 Beğeni

Bebek çıkarken babanın gormesine izin vermiyorlarmış 12 saat sancı çekerken eşim hep yanımdaydı. Açılma var mı diye muayene ederken eşimi odadan çıkardılar. Bir nevi pek kan görmedi. Normal doğum bekliyorsanız bekli size fikir olur. Sancı çekerken eşimi gormek bile bana yetti. Eşim olmasaydı kendimi yetim gibi hissederdim. İnşallah gönlünüze göre rahat bir doğumunuz olur :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sizin amerika olma ihtimali var. Bence her aşamasıni görsün :smiling_face_with_three_hearts::grin:

2 Beğeni

Yok kız senin herif Balım’da dayandı. Bebek çıkasiya kadar yani 12 saat sancı çekerken yanimda olmasına izin verdiler. Doğum yaparken bazen aklima geldin. Nuran boyle danslar etmiş bakayim ben de yapayim faydası var mı dedim :grin::rofl::rofl:

1 Beğeni

@Cansu Balım’da yanımdaydı benimki ama fosur fosur koltukta yatmıştı, ben çekmiştim sancıyı :joy::joy::rofl::rofl:

Ahahahah :joy::rofl: Kız 12 saat iyi dayanmışsın sen, ben 4 saatte helak oldum bunda anam :rofl: Birden geldi bastırdı bunda. Rüya’da 10 saat kadar çekmiştim ben de sancı ama bu kadar acılı olmamıştı :joy:

1 Beğeni

Kocaların bu hallerini sakin kafa ile gorünce çok gülüyorum. Benim herif de mükemmel değil ama varlığı yeter.Bana yemek vermediler diye benimki de yemedi. Sizinki ilk bebekte asker gibi beklemiştir.

1 Beğeni

Ben de eşimi keserken görmelerine dayanamazdım. Yanina alsalar bile sadece suratina bakip dokunup geçti aşkım sabret ben yanindayım ben de senin baktığın yere bakıcam derdim :rofl::rofl::rofl: Hastane zaten kocaları sezaryene almıyormuş. 12 saat sancı çekerken bana eşlik etti

1 Beğeni

Kocalarımız tanışsalar birbirlerini çok severler :rofl::rofl: eşimin uyuduğu oldu ama egzersiz yaparken destek oldugu da çok oldu. Hatta beraber dans ettik. Eşimin yemek saati geldi. Ben açım diye yemek bile yemedi

1 Beğeni

Normal doguma da giremezdi benimki biraz bi yerim agrisin panik oluyo bisey yok gecer simdi diyorum ne yapacagini şaşırıyor dogumda kendimi unutup onu sakinlestirmeye çalisirdim artik​:joy::joy:

2 Beğeni