Azerice Öğrenme✍️

@Sevane ile Azerice öğrenmek​:people_hugging::smiling_face_with_three_hearts:

Böyle bir video buldum, müsait olunca kontrol eder misin? Öğrenmek için iyi mi yoksa karışık mı?

2 Beğeni

Niyetlendim azıcık video olarakta bunu buldum sizde kontrol edebilirsiniz tabi uygun mu diye​:smiling_face_with_three_hearts:

Allah zihin açıklığı versin kızlar :heartpulse:

@Sevane hoca mı oldun kız :grin::bouquet::books:

2 Beğeni

Korece de ogrenmek isteyen olursa ogretmen burada :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

Yalniz azerice de bilmek isterdim :heart_eyes:

4 Beğeni

Anlamadım videodakı kişi kim Sevane mi öğreticek videodakı mı:roll_eyes:

1 Beğeni

Teşekkür ederimm​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Azericeyi öğrenelim sonra Koreye geçeriz :smiley::smiley:

1 Beğeni

Vayyy uygulamamız farklı diller öğrenilmesini de sağlıyor bakın :wink::grin:

Azerice de öğrenelim haydi :grin:

3 Beğeni

Olur nasil isterseniz :grin::+1:

Evet bende sınava göre falan diye düşündüm de o yüzden atmak istedim :smiling_face: Başka bulursam video atar sorarım, dil öğrenme uygulamalarında iyi midir acaba? :thinking:

Sevane hanıma özelden sormuştum ben oda başlamıştı bir şeyler anlatmaya yazmaya orası kapanınca bende buradan yazmak istedim. Valla boş zamanlarında temelden bir şeyler yazarsa seve seve öğrenci olurum​:smiling_face::smiling_face: Ben videoyu buradan çalışsam olur mu gibisinden attım

1 Beğeni

Boş zamanları faydalı şeylerle dolduralım :smiling_face_with_three_hearts: Azerice, Korece sonrasında İngilicce belki​:smiley::smiley:

2 Beğeni

Başlayalım beraber öğrenmeye ne dersinizz​:smiling_face_with_three_hearts::smiley:

2 Beğeni

Olur ben de ogrenmek isterim severim dil ogrenmeyi ingilizce haric :sweat_smile::sweat_smile::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

2 Beğeni

Ayy bende ingilicce hariç ya :smiley::smiley::smiley:

2 Beğeni

Nefret ediyorum baska evrensel dil bulamamislar :sweat_smile::see_no_evil:

1 Beğeni

Efsun rica edince elimden geleni yaparım dedim :blush:

Ay bence dee aynı düşüncedeyim kahrolsun ameriga yaav​:smiley:

:hugs::hugs: Sağ ol var oll​:hibiscus::hibiscus:

1 Beğeni

School Read GIF by TRT :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni