Benimde ocak ayında olacak bakalım ne kadar diyecekler
İlk doğumumu şimdiki Medipol Bahçelievler yokken Nisa Hastanesi’nde yaptım. Alev Oral ın takibindeydim ama doğum zamanı Derya Kanza Gül nöbetçiydi ben de onun iyi olduğunu duymuştum. Doğumumda o vardı. İkinciye hamileyim. 7 haftalıkken kalp atışı için gittim sadece Muhabbet Haliloğlu’na randevu nasip oldu. Derya Hanım gibi o da çok sıcak geldi. Doktorları genel olarak hep iyi diye biliyorum ama tatil dönüşü Rami Hastanesi Nehir Bayram’a bir gideceğim, merakımdan. Doğum ya Medipol de ya Rami’de olur diye düşünüyorum. Nasip…
Daha yeni gitmişsin o zaman tüh 2 hafta sonra benimde 6 sı
Kiz iptal et 3 hafta sonraya al hahahah
İlk defa geciktim zaten normalde 2 haftada 1 gidiyordum daha fazla bekleyemicem en uzun beklediğim zamandayim şuanda rekor kırdım
Hahaha bende 2 hafta da 1 gidiyorum ama 30 da gel dedi 3 hafta kaldi benim de rekorum bu olcak suan kaçıncı haftan
Yarın 30 olacak hayırlısıyla 31 de gitmiş olacam bende doktora
Nasıl bir doğum düşünüyorsun peki
Bacim benim zorunlu sezeryan plesenta yukari cikmadi yarim rahim agzini kapatmis iste 30.hafta da cagirdi 3 haftaya cikti cikti cikmadi kesin sezeryan
Hayırlısı olsun ne diyelim umarım dilediğin gibi olur
Umarim sen nasil dusunuyorsun ilk gebelik mi
Bu arada kocaelinin neresinde oturuyorsun
Kartepede oturuyorum, ilk gebeliğim benimde normal düşünüyorum ama bebiş nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor Yolu onlar seçiyor
Evet gercekten oyle
Erdem hastanesi Ümraniye / Funda Ayşe demir var mı gidenler?
Ben Sakarya eğitim ve araştırma ya gidiyorum sultan canan
Bende sultan canan a gidiyorum çok iyi bir dr
Evet Allaha sukur yarıladım senin de ucte biri gitmis
acelemiz yok bu zamanlarin kiymetini bilelim
Gebelik takipte Necati Hocanın kendisi asistanlarla birlikte bakıyor. Ama perinatolojide sadece asistanlar var malesef
Merhabalar baya zaman gecmis ama bende o hastanede takipteyim allah izin verirse dogumu orda dusunuyorum. Tekli oda tutulabiliyormus duyduguma gore bi ucret karsiliginda. Esler filan odaya girebiliyormu bebegi gormek için bilgi verirmisiniz lutfen
Ben gidiyorum