Aynı hastaneye gidenler kavuşsun

Merhaba hanımlar
İlknur ile Betül Hanımın buluşmasından çok etkilendim. Aranızda Ümit Hastanesine giden var mı?

Bu konu başlığı altında ayni hastaneye gidenler olarak tanışalım istiyorum

Miss You Hello GIF by Ryn Dean

4 Beğeni

Mesaj heyecanlandırdı :slight_smile: Ben istanbul- Bahçelievler medipol hastanesine gidiyorum. Oraya giden var mı acaba?

3 Beğeni

Ben bağcılar medipol mega üniversitesi hastanesinde hem takipliyim hemde orada personelim :blush:

5 Beğeni

Ayy gerçekten aynı süreci yaşayıp aynı hastanede olmak güzel bir duygu inşallah buluşan çıkar :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Sakarya Adapazarı özel Beyhekim hastanesi
Devlet olarakta eğitim araştırma hastanesi

10 Beğeni

Fethiye esnaf hastanesine giden varmi

1 Beğeni

Uygulamanın ilk kavuşanları mıyız biz şimdii​:heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::grin:
ikincileri de eşlerimiz ahahhahah

3 Beğeni

Üçüncü de bebişler olur inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

Bende Esenler Medipol Hastanesi’ne gidiyorum.Ama doğum için Çam ve Sakura Hastanesi’ne gideceğim inşallah.

3 Beğeni

Medipol 3 oldu ama ilçeleriniz farklı. İstanbul’da ilceden ilceye geçmek çok uzun sürüyor olmalı
@Songül19 @Gulsen95 @kübrasldz

2 Beğeni

Yok mu başka kavuşmak isteyen :see_no_evil:

Evet ya belki görüşürüz :slight_smile:

1 Beğeni

Aslında esenler ve bağcılar medipol çok yakın birbirine :heart_eyes: @Songül19

2 Beğeni

İnşallah ya

Ben zaten başta Bağcılar Medipol diye randevu aldığımı sanıyordum çağrı merkezinden randevu günü gittiğimde kaydımın esenlere açıldığını öğrenince vardır illaki bir sebebi diye devam ettim​:smiling_face: Yoksa Bağcılar mega bana daha yakın.

1 Beğeni

@Gulsen95 @Songül19
Size imrenerek bakıyorum :face_holding_back_tears: ikiniz de sağlıkçısınız. Umarım aranızda güzel bir dostluk doğar :innocent::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :heart_eyes: inşallah

1 Beğeni

:joy: neyse hayırlısı bu şekilde demek bazı hekimlerimiz çift hastanelerde çalışıyor ondan kaynaklı olabilir.

1 Beğeni

Siz Medipol Mega Hastanesi’nde nerde çalışıyorsunuz ben Bağcılar ilçe Sağlık müdürlüğündeyim.Gerçi pandemide gebelik sonrası ücretsiz izin derken 2 yıldır çalışmıyorum daha ücretsiz iznim bitmeden tekrar bebek geliyor.Sahalarda uzunca bir süre olamayacağım.