Merhaba hanımlar
İlknur ile Betül Hanımın buluşmasından çok etkilendim. Aranızda Ümit Hastanesine giden var mı?
Bu konu başlığı altında ayni hastaneye gidenler olarak tanışalım istiyorum
Merhaba hanımlar
İlknur ile Betül Hanımın buluşmasından çok etkilendim. Aranızda Ümit Hastanesine giden var mı?
Bu konu başlığı altında ayni hastaneye gidenler olarak tanışalım istiyorum
Mesaj heyecanlandırdı Ben istanbul- Bahçelievler medipol hastanesine gidiyorum. Oraya giden var mı acaba?
Ben bağcılar medipol mega üniversitesi hastanesinde hem takipliyim hemde orada personelim
Ayy gerçekten aynı süreci yaşayıp aynı hastanede olmak güzel bir duygu inşallah buluşan çıkar
Sakarya Adapazarı özel Beyhekim hastanesi
Devlet olarakta eğitim araştırma hastanesi
Fethiye esnaf hastanesine giden varmi
Uygulamanın ilk kavuşanları mıyız biz şimdii
ikincileri de eşlerimiz ahahhahah
Üçüncü de bebişler olur inşallah
Bende Esenler Medipol Hastanesi’ne gidiyorum.Ama doğum için Çam ve Sakura Hastanesi’ne gideceğim inşallah.
Medipol 3 oldu ama ilçeleriniz farklı. İstanbul’da ilceden ilceye geçmek çok uzun sürüyor olmalı
@Songül19 @Gulsen95 @kübrasldz
Yok mu başka kavuşmak isteyen
Evet ya belki görüşürüz
Aslında esenler ve bağcılar medipol çok yakın birbirine @Songül19
İnşallah ya
Ben zaten başta Bağcılar Medipol diye randevu aldığımı sanıyordum çağrı merkezinden randevu günü gittiğimde kaydımın esenlere açıldığını öğrenince vardır illaki bir sebebi diye devam ettim Yoksa Bağcılar mega bana daha yakın.
@Gulsen95 @Songül19
Size imrenerek bakıyorum ikiniz de sağlıkçısınız. Umarım aranızda güzel bir dostluk doğar
Çok teşekkür ederim inşallah
neyse hayırlısı bu şekilde demek bazı hekimlerimiz çift hastanelerde çalışıyor ondan kaynaklı olabilir.
Siz Medipol Mega Hastanesi’nde nerde çalışıyorsunuz ben Bağcılar ilçe Sağlık müdürlüğündeyim.Gerçi pandemide gebelik sonrası ücretsiz izin derken 2 yıldır çalışmıyorum daha ücretsiz iznim bitmeden tekrar bebek geliyor.Sahalarda uzunca bir süre olamayacağım.