Korfez de bende
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Kozyatağı cental Hospitala giden var mı arkadaşlar
Amin cümlemizin
Benim de doktorum o hastanede Esmer hanım.
Hiç doğum ücretlerini konuştunuz mu acaba
Birdahaki kontrolün ne zaman belki karşılaşırız
Ekim ayında zamlanacak.Benim doğumum da o zaman olacak.Son sorduğumda sezeryan 35 bin tl idi
Aaa kac haftalik hamilesiniz ben 24+ 5
3 hafta sonra senin ?
Ben oraya gidiyorum suan yarin gidicem hatta kontrole
Doktorun iyi mi acaba devlete cuma gunu gittim dedi bidaha buraya gelme direk araştırmaya gidiyorsun dedi artık
Bende ilk defa gecen hafta gittim o zaman 36 37 haftadan sonrasina randevusuz bakiyolar sira aliyosun gayet guzeldi memnun kaldim suan 38 5 günlük yarin kontrolum var gidicem
Ben 33 haftadayim randevu aldım da rasgele bı kadina aldım yani geçen hafta gittiğin doktor ilgilimi
Doktorlar değişiyor diye biliyorum doktor erkekti ama bakan doktor başka kadin bi doktordu çünkü Sarıyer hamidiye etfal e oglumu götürüyorum kontrole orasida sehir hastanesi ordada uzman doktor adi altında doktor asistanları bakiyor
Yarin bakarim ayni doktor mu bakacak baska doktor mu o zaman net bilgi veririm
Ben acile gittiğimde bana fiste handan yazıyordu ama bana adam baktı Abdurrahim.diye bende onu doktor sandım değilmiş bencede doktorlar bakmıyor
15+6 canım sen yolu yariladin bende dağa çok var
Benimde ocak ayında olacak bakalım ne kadar diyecekler
İlk doğumumu şimdiki Medipol Bahçelievler yokken Nisa Hastanesi’nde yaptım. Alev Oral ın takibindeydim ama doğum zamanı Derya Kanza Gül nöbetçiydi ben de onun iyi olduğunu duymuştum. Doğumumda o vardı. İkinciye hamileyim. 7 haftalıkken kalp atışı için gittim sadece Muhabbet Haliloğlu’na randevu nasip oldu. Derya Hanım gibi o da çok sıcak geldi. Doktorları genel olarak hep iyi diye biliyorum ama tatil dönüşü Rami Hastanesi Nehir Bayram’a bir gideceğim, merakımdan. Doğum ya Medipol de ya Rami’de olur diye düşünüyorum. Nasip…