Aynı hastaneye giden anneler birbirimizi bulalım ☺️

Doktorunuzun ismi nedir ben şehir hastanesi ve ildeme gittim memnun kalmadım da

Gaziantep özel klinik hasan iyiköşker

Kocaeli izmit atakent Cihan Hastanesi 39+2

Hangi doktir memnun musunuz

Detaylı ultrason yapıyorlar mı orda

Nereyi soruyon

Ankara gazi uni. hastanesi doç.dr. Pınar Tokdemir Çalış

Hayır ücret ödemiyorum. Ancak sabit bir doktorum da yok her kontrolde farklı bir doktor denk geliyor. Belli bir doktorum yok şuan yine de memnunum şuan için bir problem yok.

Meryem Büşra Birsen’e gidiyorum ben çok tatlı her sorunu rahatlıkla sorabileceğin biri tavsiye ederim

1 Beğeni

Şehir hastanesinde ve kadın doğum Hastanesi’nde detaylı ultrason var ben kadın doğum da yaptırdım

1 Beğeni

Bu hastanelere sakin gitmeyin. Çocuk katili hastaneler.

1- AKABE SAĞLIK TESİSLERİ 2-DOĞAMED SAĞLIK HİZMETLERİ 3-EKİP SAĞLIK HİZMETLERİ 4-GÜNEY HASTANESİ SAĞLIK HİZ. 5-MEDİLİFE SAĞLIK HİZMETLERİ 6-ÖZEL AVCILAR HOSPİTAL HASTANESİ 7-ÖZEL AVRUPA ŞAFAK HASTAHANESİ 8-ÖZEL BAĞCILAR MEDLİFE HASTANESİ 9-ÖZEL DOĞA HOSPİTAL 10-ÖZEL İSTANBUL ŞAFAK HASTANESİ 11-ÖZEL İSTANBUL ŞAFAK SAĞLIK HİZMETLERİ 12-REFİK ARSLAN SAĞLIK HİZMETLERİ 13-REYAP SAĞLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ 14-SİLİVRİ KOLAN HASTANESİ 15-YONCA SAĞLIK HİZMETLERİ 16- MEDİSENSE SAĞLIK HİZMETLERİ ŞİRKETİ 17- GMZ SAĞLIK HİZMETLERİ 18- ÖZEL REYAP İSTANBUL HASTANESİ 19- ÖZEL TRG HOSPİTALİST HASTANESİ

1 Beğeni

Bende ncr hastanesin Nazan hanım var çok iyi ama doğumu özelde yapacağımı sanmıyorum korkuyorum Allah göstermesin asla özele gitmem yine de ya evde yada devlette

Uyardigin için teşekkürler İstanbul’da galiba bu hastaneler inşallah kapatılmıştir

Evet o doktor çok iyi

1 Beğeni

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim peki MHRS den mi aldın sirayi

Rica ederim evet mhrsden alıyorsun normal muayene gibi gidiyorsun detaylı ultrason yaptıracağını söylediğinde onlar yönlendiriyorlar

1 Beğeni

Teşekkürler :heart:

1 Beğeni

İlk çocuğumda da gitmiştim çok memnun kaldım

Hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz bende doğumum için oraya gelmek istiyorum biraz riskli bi doğum

1 Beğeni