Aynı hastaneye giden anneler birbirimizi bulalım ☺️

Ankara üniversitesi cebeci tıp fakültesine gidiyorum belirli bır Doktor’um yok memnunda değilim ama mecburum

Pendik yüzyıl hastanesi

Hastane degistirdim bugün bagcilar medicine geçiş yaptim sabit kalcam insallah :smile:

Ben varım :raising_hand_woman::grin:

1 Beğeni

Ankara Memorial hastanesine gidiyorum. Doktorum Kudret hanım.

Hayırlısı olsun inşallah canım evet bende genel olarak memnunum aslında ama işte doğum yapan veya başka giden birisinden fikir almak vs iyi oluyor az da olsa içim ferahliyor

1 Beğeni

İstanbul esenyurttayım lütfü kirdar da dogum yapacagim

Maşallah az kalmış kavuşmaya inşallah. Hangi doktora gidiyorsunuz? Varsa doktor hariç başka öneriler çok sevinirim, siz daha tecrübelisiniz hafta olarak malum

Öncelikle her gittiğinizde farkli doktor farkli odalarda muayene edebiliyor, Ben genelde Müslüme Aslı Gürün isimli doktora randevu alıyorum, çoğu zaman asistanının yanında kendiside bulunuyor. Onun haricinde 3 veya 4 numaralı odalara randevu alıyorum şansa kim denk gelirse. Bir sonraki randevumda Fatma Salih isimli doktora aldım ama kendisimi asistanımı geliyor bilmiyorum ilk defa gideceğim. Bir süre riskli gebelikte takip edilmiştim o yüzden her iki yer de de kime randevu varsa almış oluyordum.:innocent: şuan haftamız gereği genel kan idrar ve nst testleri dışında birşey yapılmıyor zaten

1 Beğeni

Anadolu yakası maltepe üniversitesi hastanesine gidiyorum ben de doktorum ümit bey :slightly_smiling_face:

Bende oradayım

Çok geç gördüm uygulamayı çözene kadar majlri göremedim özel uygun olursa özel düşünüyorum

Çamlıca Hisar hospital’ı tavsiye ederim bende doğumumu burada yapmak istiyorum nasip olursa

Özel mi bura

Samsun Büyük Anadolu

Kayseri İldem semt polikliniğine gidiyorum arada şehir hastanesi değişiyor sürekli evime İldem yakın o yüzden oraya gidiyorum ama gelme şehire git dedi

Evet özel hastane

Doğum ücretiniz belli mi acaba

Pardon ben System hastanesini sordunuz sanıyordum. Gevher Nesibe Hastanesi özel değil fakülte. Doğum ücreti falan sormadım daha çok var. :woman_shrugging:t2:

Fakülte ücret alıyor mu ki memnun musunuz