Aynı hastaneye giden anneler birbirimizi bulalım ☺️

Aynı hastaneye giden anneler vardır illaki aramızda siz hangi dontor ve hastaneye gidiyorsunuz, hadi yazalım, böylece aynı hastane hatta aynı doktora giden annişler buluşur belki. Buluşan olursa bi foto alırız artık :smiling_face:

6 Beğeni

Güzel olur :face_with_hand_over_mouth: Kahramanmaraş Sular hastanesine gidiyorum. Doktorum İnci Hansu Kapudere umarım birileri vardır :rose:

2 Beğeni

Etlik şehir Hastanesi’ne gidiyorum giden varsa hangi doktoru önerirsiniz

5 Beğeni

Gaziantep 75. Yıl doğum hastanesi ama sonkez gidicem sanırım doğum yakın :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İyi akşamlar​:smiling_face: Antalya Medstar topçular hastanesi doktorum Ertuğrul Akdaş

1 Beğeni

Bodrum Devlet Hastanesi :cherry_blossom: onur şahin

1 Beğeni

Kahramanmaraş sütçü İmam üniversitesine gidiyorum . umarım aynı hastaneye gidenlerimiz vardır :cherry_blossom:

1 Beğeni

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne gidiyorum, 28+3 günlüğüz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Esenyurtta oturuyorum başakşehir şehir Hastanesi’ne gidiyorum :hugs:

4 Beğeni

Samsun Büyük Anadolu hastanesi

1 Beğeni

Özel klinik izmir şerife dikayak anlaşmalı olduğu hastane egepol hastenesı

Ben İstanbul Pendik’te oturuyorum ama doktorum Gebze’de ilk hamileliğimde de doğumu kendisinde yapmıştım Gebze merkez hastanesi cihangir bey var 15 yıl önce ilk doğumu yaptigimda çok memnun kalmıştım seneler sonra kendisini tekrar buldum ve yine ona gidiyorum

Merhaba aramıza hoş geldin canım :cherry_blossom:

İstanbul Avrupa Başakşehir çam sakura ve şehir hastanesine gidiyorum

6 Beğeni

Tekirdağ Şehir Hastanesi :blush:

1 Beğeni

Mucize anneler arasına hoş geldin canım. Bu hastanenin adı çok geçiyor farumda :grinning:

Memnunmusunuz doğum ordamı yapıcaksınız

İyi mi bende orda doğum yapmayı düşünüyorum bildiğim kadarıyla devlet hastanesi olarak geçiyor. Doktor tutulmuyor dimi

Herkes genellikle oraya gidiyor

1 Beğeni