Ateş ölçer TAVSİYE?

Arkadaşlar merhaba. Ufaktan ufaktan bir seyler almak istiyorum. Ates olcer aldım yenilerde. Alından ölçen ama uc dort kez yere dustu ve suan error veriyor. Yeni bir ates olcer almak istiyorum. Kulaktan olcen daha guvenilir diye duydum. Braun onerdiler ama fiyat 2500 ve üstü. Baska onerebileceginiz bir sey var mi. Yardimci olursanız sevinirim :pray:

merhaba bnde almayı düşünüyorum civilde kulak içi 899 TL’ye var bnde daha uygununu arıyorım

O kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum bı tane çubuk ateş ölçer bı tane de hepsi buradadan en çok satanlar dan yorum alanlardan temassiz almayı düşünmüyorum

Bende oyle düşündüm alından olcenden aldim. Ama hem her ölçtügumde farkli olcuyordu hemde 3-4 düşmede arizalandi. O yüzden guvenilir duzgun bir sey almak istedim

@dilara22 merhaba :rose: Kulaktan ateş ölçer en rahat kullanılabilecek ve güvenilir sonuç veren alettir

Kesinlikle bunu al derım bn bile şuan kullanıyorum iyi​:+1: bn 140 tly aldm trndyoldan ama simdi fiyatı artmştr bi bak istersen trendyldn

en güvenilir ölçüm yeri koltuk altı ben bu üründen aldım bebek henüz doğmadı ama kendim bi enfeksiyon geçirdim o hafta cok sık kullandım. Bu ürün medikal olarak başarılı, fiyatı makul, tavsiye ederim. Ben e bebekte indirimde 500 kusura aldım bir araştırın isterseniz.

Hepinize cok tesekkur ederim. Bi araştırayım gonderdiklerinizi de :pray:

Kızlar ateş ölçer olarak hangi marka kullanıyosunuz ve memnunmusunuz

Ben wee marka koltuk altı aldım . Güzel çalışıyor bir sorunu yok henüz bebişimde kullanmadım 31 haftalığız daha . Ama doktorlar ilk başlarda daha doğru ölçümler için kol altı öneriyor diye o şekilde aldım

1 Beğeni

Teşekkürler canım

1 Beğeni

Rica ederim :heart_hands:

1 Beğeni

Kızlar ateş ölçer olarak ne aldınız ? Kulaktan ölçüme doğru sonuç veriyor deniyor kullananve memnun kalan var mı?

Merhaba aramıza hoş geldin canım. Benzer konulara göz atabilirsin.

https://forum.mucizeanne.com/t/ates-olcer/451

Teşekkür ederimm hoşbuldum​:smiling_face_with_three_hearts:

Kizlar ates olcer alan varmi Daha dogrusu su urun hakkinda Bilgisi olan var siparis vericem simdi

Bilgilendirirseniz beni cok sevinirim

Bu modeli ilk defa gördüm ben de kenarda bekleyeyim :blush:

1 Beğeni

Böyle ateş ölçer aldım ben ve çok rahat

3 Beğeni

Kaç saniyede ölçüyor. Rahatlar ama bebek ateşlendiğinde o 10 saniye 1 saat gibi geliyor

2 Beğeni

40,50 sn aralıklarında @Cansu

1 Beğeni