Çok uzun. Sen de ilerleyen zamanlarda bunu göreceksin
@Cansu Bakalım olmazsa değiştiririm
kulaktan da olcmesi cok mantikli ben de alirken cok islevli olmasina dikkat edicem. Bailari sanirim objelerin sivilarin sicakligini da olcuyor
Biz kulatan aldik ama beceremedik kulağına sokmaya kıyamıyoruz canı acirsa diye. Acımaz da biz yapamadık. En iyisi şu tabanca olanlar
Kulaktan yada koltuk altı daha mantıklı diye biliyorum hangi marka ne kullandınız
Bende henuz almadım ama braun çok öneriliyor. Kulaktan olcer. 6520 ya da 6525 modeli cok iyi. Biraz fiyatı yuksek ben o yuzden daha almadim
Canim ben bunu aldim kizkardesimin tavsiyesiyle gercekten dogru ölçüm yapiyor pahali ama parasina degiyor.tavsiye ederim.zaten nette yorumlari okusan kendin almaya karar verirsin
Ben normal çubuk ateş ölçer aldım hem küçük çanta da taşımalık hemde hesaplı
Ben e bebekten aldım bu ürünü, oda sıcaklığını da rahatlıkla takip edebiliyorum gayet memnunum
Şimdi ben 4.aya kadar koltuklarından
ölçülen o çubuk olan ateş ölçerler kullanılıyor diye biliyorum 4.aydan sonra temassız kullanılıyor ben öneri ile bu ikisi aldım temassız olanı sessize alabiliyorsun ölçerken ben bebek doğmadan kendimiz için kullandım memnunumÇok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Selam kızlar, Bebegim icin bir türlü ateş ölçere karar veremedim. Siz hangisini tercih ettiniz? Yardimci olabilir misiniz?
Bu hastanelerde oluyo ya çok iyi bn çok beğendim
Biz bunu kullanıyoruz. Ateşli bir bebek annesi olarak çok memnun kaldım. Hastanede doktorlarımız da bunu kullanıyor.
Bizimki de bundan. Doğru sonuç veriyor
Braun thermoscan ırt 3030 modelini tercih ettim biraz daha ekonomik olmasi sebebiyle.