Asla yemem dediğiniz Bir şey var mı?

Ben de pis boğazım her şeyi yerim. Balık dışında önüme tüm tavuk tüm kelle koyulursa yiyemem ama parçaları ayrılmışsa yerim. Bu yüzden ıstakoz genelde tüm koyuyorlar yiyemem ama parçalara ayırırlarsa yerim diye düşünüyorum hiç yemedim ama. Ahtapot yedim mesela güzeldi​:smile::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: yengeç merak ediyorum ama tüm olmamalı :smile:

3 Beğeni

Ayyyyy nuran sen yilan milan dedin ben bittim anam nasil yedin hamilelik boyunca istifra etmedim okuyunca gözümün önüne geldi bittim uyyyyy bayilayrum

Movie Reaction GIF

3 Beğeni

Ahahahha :joy::joy::joy: Çok lezzetli kız öyle deme :joy::joy::joy:

Breathe Chill Out GIF by CSDRMS

1 Beğeni

Aaa ben de öyleyim, bütün görünce onun bir zamanlar canlı olduğu düşünüp vicdan yapıyorum, yiyemiyorum ama mesela kanat olunca o kanadın kime ait olduğunu bilinçaltım sorgulamıyor :joy:

2 Beğeni

:smile::smile::smile: aynen öyle ben de o yüzden yiyemiyorum, parça parça olunca onu düşünmüyorum normal bir şekilde yiyebiliyorum

1 Beğeni

A a a a ilk kez böyle bişey duydum salatalık niye yemiyon gı

1 Beğeni

Kurbağa mı:scream: ne yaptım bacım sen ya . Afiyet olsun ama nasıl yedin ya miden bulanmadı mı?

2 Beğeni

Hahaahha​:sweat_smile: ben aşçılık okudum mecbur herşeyin tadına baktık ki oda normal bildiğimiz kurbağa değil yenebilen kurbağa özel üretiliyor ki tadı da aynı tavuk eti gibi kötü değil yani :grin: @Miroya

2 Beğeni

İyiymiş ozaman :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

:joy::joy: bu huy herhalde sadece bana özel anam :joy:

1 Beğeni

buster keaton the cook GIF by Maudit

1 Beğeni

:smiley: tamam sen yap tadına bakıcam :rofl:

1 Beğeni

:scream::scream::scream::scream: bunları nasıl yedin nerde ne zaman ben yılandan çok korkarım bi ara haberlerde at eti eşek eti yediriyorlar diyordular aman düşününce bile kötü oldum

1 Beğeni

Ben de bir süre vegandım 5 yıl vejetaryendim

3 Beğeni

Calm Down Kenan Thompson GIF by Saturday Night Live

Hepinizi gülerek okudum

1 Beğeni

@zsnblk bi tek beni yememişin​:rofl::rofl::rofl::rofl: Kız kurbağa falan ne allah canını almasın​:rofl::rofl::rofl: Kurbağa tavuk tadı veriyor diyorlar doğrumu?

Vallahi kuzu tadı bile verse yememm İnsan gözünün önüne kurbaganı getirince eti ürperiyor :woozy_face:nasıl yedin onu

1 Beğeni

:rofl::rofl::rofl:

Benden beklemezdin değil mi ? :rofl::rofl:

Anne tarafım yer, baba tarafım yemez bunları. Babam annem bunları yiyince 'Öküz midesi senin miden mübarek, ne bulsan yiyorsun ’ derdi :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Bravo yiyebilmişsin . :heart_eyes: ben hala aynıyım bir türlü düzeltemedim kendimi. yaş ilerledikçe cerimesini çekiyorum ama işte bir türlü yiyemiyorum :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: aynen öyle tavuk tadı var hiç fark etmiyorsun bile kurbağa olduğunu çok da güzel yedim vallahi :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:yine olsa yine yerim :grin::frog:

1 Beğeni