Benim anne tarafımda yılanla yengeç yenir. Balık gibi tadı var ikisinin de
Ayy Nuran yılanı aşırı merak ediyorum. Yengeci pek sevmedim ama ahtapot favorim
Hahahha vallahi iyi ki değilim ama şimdi İzmir’e gitmem gerekiyor İstanbul’da nerde yicem
Ayyy ben bayılırım. Cansu gerçekten harikaaaa
Karides diyorlar ben yiyememmm onuu ama eşim onuda yiyor
Ahtapot niyeyse görüntüsünden dolayı yeltenemiyorum ama denemek de çok istiyorum. Demek yedin haaaa. Tadı nasıl ?
Ahh bir buluşabilsek yapardım size beee
Meze gibi müthiş bir şey
Ay bende sayayım siz ne kadar pis boğaz olduğuma karar verin yengeç ördek hindi karides kalamar ahtapot kurbağa tavuk ayağı suşi kelle paça kokoreç beyin ciğer işkembe şırdan mumbar daha aklıma gelmiyor onun dışında asla yemem dediğim şey vasabi ıstakoz ve tavuk ciğeri
Ay valla nasıl anlatayım yemen lazım. Slatası, ızgarası, bol zeytinyağında falan aşırı güzel
Sakatat yemem bu yaşıma kadar da hiç yemedim fakat kızım buyudugunde hayırlısı ile onu alistirmaya çalışacağım sağlıklı ama yiyemiyorum
Denemek şart oldu
Hahahaha belki bir gün İzmir’de denk geliriz belli mi olur, bir uçaklık işimiz var kuzuları azıcık büyütelim yaza kadar da
Bir sürü şey var anam
Vejetaryen olduğum için zaten et vs ürünleri asla yemem. Ek olarak ta bamya ve en önemlisi de asla ve asla salatalık yemem
İşkembe çorbası
Bugün yaptılar iyi gelir yicem dedim kokusu iğrenç çok kötü cokkkkkk ay nasıl içiyorlar anlamıyorum
Salatalık neden kız ?
Ayy yorumlar beni benden aldı
Ne cok asla yemiycem sey varmış balık bile yiyemeyen ben kaldı ki ıstakozmuş yok ahtapotmuş karidesmiş bunları hayatta yiyemem balığın bile kokusuna midem kalkıyor
Yediğim tek deniz ürünü midye ona da eşim alıştırdı sağolsun onun ısrarıyla yemiştim
Ama her türlü sakatatı yerim paça hariç zaten babam kokoreç ustasıydı o yüzden bol bol yedik sakatatın her türlüsünü kellenin gözünü bile yerdik hele işkembeye off bayılırım hasta hasta ne iyi giderdi simdi
Birde lokummuş jelibonmuş yumusak şeker falan o tarz şeyleri yiyemiyorum küçüklüğümden beri dişime yapışan şeylerden hoşlanmam çikolatayı bile seker gibi emerek yerim meyve olarak da hayatta incir yemem neden bilmiyorum ama sevmiyorum görünce bile midem bulanıyo
Sizler yediklerinizi saydınız ben yemediklerimi benim yemediklerim daha fazla galibaa
Denizden bir tek hamsi çıkarsa yerim onun dışında yemeyeceğimi düşünüyorum. Bir de tavuk etinin yemeklerini haşlanmış,fırında,sulu yemeği yani nasıl olursa olsun yiyemiyorum. Yazarken bile bir tiksinti geliyor.
Kokusu felaket. hele yanımda yiyen varsa sinir oluyorum. zor tutuyorum kendimi .
Şansıma eşim bayılıyor ona