Istakoz yemem şahsen
Ay yok sanırım böcek möcek olaylarına girmiyorum ama pis boğazın tekiyim, asla yemem dediğim şeyleri bile yerim ben
Ciğer ve kokoreç dışında hiçbir sakatatı asla yemem… Böbrek, beyin, yürek, kelle paça vs…
Yaaaa İzmir’de çok güzel söğüşçüler var, bence gitsen yersin hahhahaa ben de beyin yemem diyordum ama koko seviyorsan bence onlara da şans verebilirsin tavuk ciğeri de güzel oluyor onu da tavsiye ederim
Ay evet biliyorum yemek şehir videosu çok izlerim gördüm izmirdeki söğüşçüleri herkes baya müdavimi ama diyorum yok ya bu da yenmez
Yok yok yersin bak adım gibi eminim uzaktan bakınca su soğuk geliyor ama girince alışıyorsun hahaha
Eminim kesinlikle bencede güzel bir şey yoksa kim neden yesin ki bence onları tadı için katlanılır diye düşünüyorum ama kafada kıramadım bir türlü masterchefte falan çok böbrek beyin falan yapıyorlar diyorum nasıl yeniyor bunlar. Aileden bence bizde sülale de hiç yapılan ev yoktur bizde en fazla ciğer dalak
Ben de böbrek ya da karaciğer sevmem mesela ama iyi yapılırsa yine de yiyebilirim asla yemem diyemiyorum
Kelle paça
Beyin… Bir kere hatır ve merak için denedim bir daha yemem
Kele paca, ciğer, işkembe, beyin, istakoz vs gibi seyler asla yemem kokoreç de sevmezdim ama onu eşim sayesinde sokakta bi amca yapiyordu orda yedim ondan beri yerim onun disinda baska sakatat yemem
Eşim ıstakoz yer tatıda harika diyor ahtapot filan suşi bilmem ne O ıstakoza bende cesaret etmem aslaa diyorum ama hep aslaa yapmam dediklerimi yaptım bu hayatda
Bende beyin ve kelle paça yiyemem asla. Ama ineğin ayaklarını yiyorum .
Ayyy söğüş
Hahahaha kız allahtan hamiş değilsin vicdan yapardım vallahi
+1 BEN
Ben yapayım da yeme de göreyim seni. Üfff çok güzel yaparım, hiç kokmaz
Yediklerini sayayım da siz karar verin asla yemediğim bir şey var mı diye
Yengeç, Ördek, Yılan, Kuş, Hindi, Suşi, Karides, Mumbar…
Aklımda ahtapot yemek var da görüntüsü beni cezbetmiyor
Neee yilanla yengec mi yedin nerde yedin kiz kimin fikriydi ahtapotu bende merak ediyorum tavuk eti gibi diyolar