Kil kil istiyorum çok
Bende kahve cekirdeği yiyorum
turk kahvesi içiyorum ama kesmıyor simdi cekirdeğini aldım avuç avuc yiyorum
Bende sipariş verdim heyecanla gelmesini bekliyorum kıtır kıtır yediğim zamanın hayalini kuruyorum ![]()
![]()
Bende yenebilir kil sipariş ettimm gelsin yiycemmm ![]()
![]()
![]()
Ay mis gibi kokusu burnuma geldi ![]()
kahve sevsem kesin alırdım ![]()
![]()
Bende istiyorum sipariş edicem mecbur
Bende şırdan aşeriyorum hiç yemedim ama canım nasıl istiyor mumbar yemiştim çocukken çok lezzetli şırdan hiç denemedim YouTube gezerken önüme çıktı adam nasıl iştahlı yiyordu onu görünce canım istedi ama hamileyim diye yemedim
Kireç
canım çok istedi birazcık toz halinde dilimin ucuyla aldım ama çok kötüydü bugünde bol tuzlu elma yedim çok güzeldi sizinkilerin yanında benimki hiç tabi de ![]()
Canınız çektiyse yiyin 1 taneden hiçbir şey olmaz emin olun ![]()
Kireçte fenaymış kız ![]()
Ben sigara külü aşermiştim micik olsada yedim
Ben beyaz sabun aşeriyorum ![]()
tadına falanda baktım hatta hoşuma gitti. Bazen köpürtüp ucundan yiyorum ![]()
İki gün önce karanfil aserdim ama bu kuru tohum karanfil çorbacilarda verilen çok değişikti önce önemsemedim baktım gecmiyo sonra ağzıma attım mübarek et yemişim gibi nasil iyi geldi hiç daha önce bunu asereni de duymadiydim kendime pek güldüm ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İlk hamileligimde cifin camasir sulusu vardi onu mutfak tezgahina dokup dokup koklardim vallahi zarar vermiycegini bilseydim yerdim okadar guzel kokuyoduki
sonra taş toprak istiyodu canim kil alip yiyodum paket paket kil yedim 9 sene boyuncada yedim o kili suan 20 haftaligim hamile kaldigimdan beri yemiyorum canim istemiyo
Aaaaa da sasirmamak lazim. Canim küçükken toprak mi yiyordun. Yada demir eksikliğin var mi. Öncede dusuk demir eksikliğinden tedavi oldun mu ?
Bende aşırı toprak yeme isteği var Doğum yapacağım ama hala toprak aşeriyorum o yüzden hergun kahve telfinisini yiyorum o biraz kesiyor
Demirin baktirdin mi ?
Evet demir eksikliği var bende
Kızlar aşerdiğiniz en tuhaf şey neydi ben genelde tatlı aşeriyorum o da çok nadir ama şuan canım dana eti çekiyor normalde de asla yemem?![]()
Be hic asermedim ya