Aşerdiğin en garip şey neydi🤭

Bence en tuhafı hiç aşmermemiş olmam Benim niye canım birşey istemedi yaa :face_holding_back_tears::rofl:

Ben daha önce bulasık deterjan ı aşeren çamaşır deterjanı aşeren duydum ama taş ilk defa ikinci hamılelıgım cok sukur oyle tuhaf aşermelerım olmadı

Hamileligimi ilk öğrendiğim de buna benzer benimde başıma geldi benim yenilebilir kil asermisti tabi toprak kokusunu falan çok severim ama demir eksikliginden oluyormuş canım demir vitaminim yerine gelince midem bulanırdı görünce

Aa +ben aynı ya :grin: bir bende oldu sanıyordum

Bunun tiktok videosunu bugün izledim size mi aitti​:rofl: @Mevylinn

Bende sabun aşerdim ellerim yara icinde yikamktan yedigimde oldu bayiliyom

Bende ne tuafki temeşir aşerdim ama yemedim ona benzer bezeler var onlardan yedim

Çay otu hergun demlerken tuketirim​:rofl:

Ben benzin aşareni bile gördüm canm taş toprak neki birde özellikle benzinlige gidip ordan kokluyodu :joy::joy:

Az önce görmem hahahah

2 Beğeni

Dugunteroru sayfası senin mi kız :grinning:

Tövbe estagfullah

İnşallah tadı tatmin edicidir valla bende sipariş ettim bayram sonrayı iple çekiyorum :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Ayy sizde mi gördünüz :joy::joy: Tiktoktan videomu almışlar ya. Ben video çekerken bu ilgi çeker demiştim ama 1 milyon izlendi video düğün terörüne düşmüşüm :joy::joy::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: Başıma bu da geldi :smiley:

2 Beğeni

Banada yorum yazmışlar öyle gördüm ya :smiley::smiley::smiley: Yüzüm gözükmüyor Allahtan :joy:

Kızzz biraz önce tiktokta aynı böyle bi video gördüm senmiydin o

Ya bende çok istiyorum ama yiyemiyorum ya çok yemek istiyorum

Leğenin içinde taş karıştıran birisini gördüysen evet :joy: merukaya_ kullanıcı adım :smiley::smiley::smiley::smiley:

1 Beğeni

Taş mııı kil mi kız hangisini

Evettt :hugs::hugs::hugs:

1 Beğeni