Aşermeden ziyade demir eksikliği olabilir doktorunuza danışın.
Gerçekten başına gelmeyen anlamazmış
Söyleselerdi böyle yapıcan diye inanmazdım ![]()
Evet aklımıza geldi ama tahlil sonuçlarımda güzel çıktı herhangi eksiklik yok. Sanırım benim bebekler tuhaf ![]()
Ben artık her şeye inanırım hamilelerin yapmayacağı hiç bir şey yok ![]()
![]()
şimdiden afiyet olsun ![]()
Tas toprak gibi seyleri hamile olmayan fakat ciddi mana da demir eksikligi yasayanlarda aseriyor demir ekliginiz olup olmadigina mutlaka baktirin ![]()
Başıma gelmeden önce inanmazdım arkadaşım küllük yaladım demiştide daha neler insan kendine bunu yapar mı demiştim. Yapıyormuş ![]()
![]()
Büyük laf ettim taş yaladım görüyor musun ![]()
Geçen serklaj olduğum zaman değerlerime bakılmıştı normal çıkmıştı ama bende anlam veremiyorum onca şey varken neden taş toprak çeker ki insanın canı ![]()
![]()
Olabilir sıkıntı çıkmadiysa problem yok![]()
@Mevylinn şifa olsun diyelim ![]()
sabun aşereni bile duydum ben, hamilelik süreci çok tuhaf cidden ya biz;biz olmaktan çıkıyoruz ![]()
Başıma gelmeden önce abartıldığını düşünürdüm ama gerçekten abartılmıyormuş
Tiktokta birisi yorum yapmış bende oradan gördüm eltim sabun ve tursil aşerdi diye ![]()
taşa şükür ettim![]()
![]()
Bilimsel olarak pika adı veriliyor vucuttaki vitamin degerleri ile alakali bir durum destek vitamin almiyorsaniz endokrin bolumunde detayli inceleme yaptirip kullanmanizi tavsiye ederim ![]()
Ya bende o durumdayım kil yemek istiyorum ama yiyemiyorum eşim izin vermiyor zararlı olabilir diyor ama artık şu patateslerin üstündeki toprak kalintilari varya onu yedim ama malesef tatmin etmedi
Cnm cok tuhaf bır aşerme olmus senınkı ılk defa duydum valla taş aşeren
Aslında kan değerlerim normal çıktı ama yinede gideyim ben en iyisi
Geçen gün bende patates soyarken yalamak istedim ![]()
Yenilebilir kil varmış ondan sipariş edicem ![]()
![]()
Bende duymuştum ama başıma gelmeden inanmamıştım
Hamilelik neler yaptırıyor ![]()
Bende Pamuk tarlasından geçerken canım Pamuk istedi sağolsun eşim durdu bir tane aldım yaladım ![]()
![]()
![]()
Bende normal saniyordum ![]()
Aynen oyle cnm haklısın
Kız seni tiktokta gordum sankiii biri bu şekilde video atmıştı sen miydiiin![]()