Aşerdiğin en garip şey neydi🤭

İlk aşerdiğim şey hatay sürk peyniriydi şimdide maraşın tarhana cipsisini aşerdim​:grinning:

En garip denildiğine göre bunlarin arasında aşerdiğim en garip şeyler toprak ve taş yemek :grin::sweat_smile:

Beyaz sabun…

Toz çamaşır deterjanı

Bende hep ekşi seyker aseriyordum tatlı şeyleri görmek bile midemi bulandiryordu erkek oldu

1 Beğeni

Bende mangal ve karışık tost aşerdim yedim ve şimdi yiyemiyorum bayağı tiskindim

Kolalı jelibon aşerdim ve aşerdigim ilk şeydi o normalde de hic yemedigim birsey :smile:

Çocuğa çok zararlı demir eksikliğiniz yüksek mi

Yok artık :rofl::rofl::rofl:

Ben de İstanbul’dayım Avrupa yakasında, şeftali istiyorum ama eşim bulamadı buralarda. Hâlbuki bütün yaz da şeftali yedim. Kaç market manav gezdik bilmiyorum :joy:

Bende 13 haftalık hamileyim ilk tulumba tatlısı aşermiştim.Gece aşerdim çok geç saatte ama her her kapalıydı bulamadık.Sonra rüyama girdi çıtır çıtır yiyordum​:smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:.Eşim işten gelince direk çıkıp aldık 10 15 tane rahat yemişimdir​:grinning:

Közlenmiş biber patlıcan ve yeşil elma limon ve limon tuzunu kuru naneyi birde tuzu karıştırıp çiğ patlıcana serpip yedim

Hayırlı akşamlar ben 15+6 haftalığım benim ki ya erik ya helva tatlı yada ekşi turşu :smiling_face_with_three_hearts:

Galiba demir eksikliğiniz var

TLC kanalında bi program izlerken orada bir kadın açai üzümlü puding yedi.Rengi tatlı bir lila üstünde de meyveler var :drooling_face:Allahım nasıl bir istemedir size anlatamam.Adını bile ilk kez duyduğum şeyi resmen aşerdim.Aradık aradık bulamadık tabi…Görüntüsü benziyor diye yaban mersini aldık​:joy:Açai üzümü niyetine yedim

Selam kızlarr bayadır konu açmıyordum şimdi başıma gelince size de sorayım dedim. Az önce eşim ile beraber gecenin 11’inde dışarıya taş toplamaya çıktık çünkü çok uzun zamandır canım taş çekiyor ama öyle böyle değil rüyalarıma giriyor. Islak toprak kokusu duyduğum zaman kaşık kaşık yeme hayali kuruyorum en son bugün dayanamadım ve o hayalimdeki taşı bulmaya gittim. :joy::joy: Taşları topladım yıkadım sirkeli suya bastım dezenfekte olmasını bekliyorum ağzımda çeviricem nasıl hissettirecek çok merak ediyorum :joy::joy: Sizin de var mı tuhaf aşermeleriniz nolur teksin demeyin. :smiley:

Bunlar da bulabildiğim taşlarım :joy:

Ayy ilk defa böyle bir aşerme duyuyorum :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: Ne hissedeceksin mutlaka paylaşşş

1 Beğeni

Bende toprak yiyeni, kül yalayanı duymuştum da ne saçma demiştim dilimin ceremesini çekiyorum galiba :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Hahahha o yüzden hiç bir yorum yapmam​:face_with_hand_over_mouth::smiley:

1 Beğeni