Çok özür dilerim konu dışı fakat siz nerde yasiyorsunuz hangi şehir yani burda kilosu en fazla 80 TL şok oldum şuan
Ya bir tek ben de oluyor saniyordum ![]()
Sende mi tebeşir aşerdim canım ![]()
Ben 11 haftalığım canım sürekli birşeyler çekiyor ,aşermek bu mu bilmiyorum ama korkuyorum bebekte iz falan çıkar diye böyle birşeyin gerçekçiliği var mı? ![]()
- haftadayim hiç bişey aşermedim

Ya evet hemde delli gibi istiyor canim ama benimki de senin ki gibi esim musade etmiyor malesef ![]()
İlk çıktığı zaman aşırı pahalıydı şuan 50 TL mesela belki ondan öyledir
Beyaz sabun yemek istiyorum
Ben onu ilk hamileligimde yaşadım rüyalarıma girdi resmen düğünlerde üçgen baklava olur bizim burda bı canim istedi öyle böyle değil aramadık yer bırakmadılar yoktu rüyamda kocaman bı tepsiyle geldi önüme şerbeti aka aka yemiştim sanki gerçekti ondan sonra buldular ama o hazzı alamadım…rüyada melekler yedirirmis öyle duymustum
Cevapları çok merak ediyorum ![]()
Çiğ patlıcan ![]()
Turşu patlıcan Türkiye’de varmı yokmu bilmiyorum ama harika bir kışlık turşu yapın yiyin bizde ( sirkiye qoyulmuş patlıcan)
Tiner benzin kokusu koklamak
Buz kikirdatmak.hala.bile iyiuorum tatsız.tutsuz.ama.cok.guzelll
Doğum yaptım ama normal de sigara kokusuna asla tahammül edemeyen ben sürekli sigara koklamak istiyordum hamileyken bi yerde kokusunu alınca içime çekiyordum resmen. Dua ediyorum içmediğime![]()
Aşermek sayılır mı bilmiyorum ama eşimle marketten tat marka ketçap aldık eşimde tost yapcaktı kağıdını çıkardım ketçapın o kokuyla kendimden geçtim parmaklamaya başladım eşim tostun içine sıktı elim ayağım titreyerek yedim çok garip bir şeydi cidden ![]()
Noodle
uyuyamadim rüyalarima girdi esimde zararli diye yedirmiyordu ruyamda kavga ediyordum eşimle noodle icin en son oturul salya sumuk aglayarak yedim sanki buyuk bi hasretle kavusmuscasina ![]()
![]()
Döner isdedim.yasadigikmsehirde yoktu geceler rüyalarıma giriyordu ərik isdedim aylar sonra bulundu yaşadığım yerde yoktu annem kendi ülkemde yolladi Tandir ekmeği yine yok
Toprak kokusu ,duman kokusu ,beton kokusu bu tur kokuları cok arıyordum. Yıyecek olarak da nar,hayatımda hıc yemediğim erıştelı yesıl Mercimek