Aşerdiğin en garip şey neydi🤭

ilk zamanlarda bende et tarzı şeyler aşerirdim, tuzlu tuzlu hatta kesin oğlun olur derlerdi doğru çıktı. En tiksindiğim şeyde Karabiberdi halen aklıma geldikçe miğdem kalkıyor

Hiç aşermedim bu 3. gebeliğim.. Yani insanın canı hamile değilkende bir şeyler çekebiliyor, isteyebiliyor. Bu konunun abartıldığını düşünüyorum.

1 Beğeni

Benim de oğlum olacak Allah’ın izniyle​:grinning_face_with_smiling_eyes:bende beyaz et gözümde karardı halen de yiyemiyorum

1 Beğeni

Bende de nadir aşeriyorum ya öyle çok değil yani hatta bazen eşim ya canın bişey çeksin eve eli dolu dolu gelmek istiyorum diyor​:grinning_face_with_smiling_eyes:

Tabi öyle de bu kişiden kişiye değişebilen bişey bence kimi hiç aşermez kimi çok fazla aşerir hatta doktorum canın sürekli bişey çekerse o aşerme değil senin psikolojinle ilgili demişti​:grinning_face_with_smiling_eyes:

Doğru demiş doktor :smiley: Bu çok yemek istemek iştah açılması gibi bişey heralde :smiley:

Hayata hic sevmediyimi bir weyi awerdim Ananas 29 yawimdayim ilk defa yedim hamilelkde wimdi wendime waiyorum onu nasil yedim ben

Evet öyle galiba​:grinning_face_with_smiling_eyes:

İşte bende şaşırdım çünkü kayınvalideme gidince evde et yaptığında evden kaçardım kokusu yüzünden şuan canım çekiyor