Artık sona geldik ablalarım, kardeşlerim

Sevgili doğum yapmış anneler, yapacak olanlar, bekleyenler, yeni hamileler​:smiling_face: Rabbim hepimize hayrlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasib etsin. Bugün itibariyle 40+5 olduk yalancı sancılar haricinde hiçbir sey yok maalesef. Pazartesi yatış verdi doktor, ilk gebeliğim, her sey normal gözüküyor, normal doğum olucak su anlık, tabii net olarak Pazartesi belli olur, bir yandan korkuyorum, ne yaşayacağımı da bilmiyorum, fazla irdelemek istemedim doğum konusunu kendimi korkutmamak adına, buradaki ablalarım kardeslerim her kadının doğumu farklı, kendine ozel dediği için. Bir yandan heyecanlıyım artık oğluma kavusacagim için, bir yandan acaba oğlum ile kavuşabilecek miyim hayrlisi ile sağ salim vs vs… bunun gibi bircok düşünce var aklımda. Şu anda da karnımda garip bi ağrı var, semsert. Afedersiniz sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum ama gidiyorum bir sey yok :sweat_smile: Buradaki doğum hikayeleri ile bilgilendim, rahatladım az da olsa… Sadece icimi biraz dökmek ve sizden duâ istemek için yazmak istedim. Dualarınızda beni de unutmayin. İnşâAllah güzel, kolay, pozitif doğum hikayemi de sizlerle paylaşmayi Rabbim nasib eder… Rabbim hepimize kolaylik versin…:palms_up_together:t2::cherry_blossom:

11 Beğeni

Ayy ne kadar güzel ilk cümleleriniz, amin inşallah :white_heart: rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, inşallah çok rahat bir doğum olur heyecanınız mutluluğunuz tüm acıları unutturacak korkmayın hiç kavuşma anını düşünüp korkuyu kötü enerjileri ardınızda bırakın. Her doğum farklı tabiki ama en kötü en acılı doğumu yaşayan annenin bile sözleri aynı “kucağıma aldığım an her şeyi unuttum” :smiling_face: doğumun güzel geçmesi için dualarımdasın bu akşam :cherry_blossom:

2 Beğeni

Allah razı olsun Rabbim hepimize kolay,sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar nasip etsin​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Allah razı olsun, sizler de benim duâlarımdasınız :blush::cherry_blossom:

1 Beğeni

Aminn inşâAllah :cherry_blossom::blush:

1 Beğeni

Rabbim sağ salim kucsgina almayi nasip eylesin canım benim güzel düşün güzel olsun insaallah rabbim yar ve yardimcin ve yardımcımız olsun​:palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Aminnn, Allah razı olsun​:cherry_blossom::blush::palms_up_together:t2: Rabbim hepimize hayrlı, sağlıklı, kolay sekilde kucagimiza almamiz nasib etsin,evlat isteyejlere de hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :cherry_blossom::palms_up_together:t2:

Saat 4.20den beri kasılma ve sancılarım var, saat 10 gibi hastaneye gideceğiz inşâAllah :roll_eyes::cherry_blossom::palms_up_together:t2:

5 Beğeni

Kendi sancılarının başlamış olmasına çok sevindim canım. Hadi inşallah çol güzel ilerler bir avazda kavuşursun. Bende 38 haftalık oluyorum yarın sancı çekerken dualarında bizlere de yer ver

1 Beğeni

@Bayannur58 aminnn aminnn aminnnnn :smiling_face_with_three_hearts: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah :palms_up_together:t2: Bu uygulama da en çok sevdiğim şeylerden birisi hatta en önemlisi bence herkesin derdini, sıkıntısını, sevincini, mutluluğunu rahatlıkla paylaşması, konu başlığında yazdığın gibi birbirimizi abla kardeş arkadaş gibi görüp anlatabilmemiz :hugs::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Rabbim.kolaylik sağlasın ins canım

1 Beğeni

ayy cok sevindim kendi sancilarinla olmasina.hayirlisiyla kucagina al

1 Beğeni

Hepiniz her zaman dualarimdaydiniz bugün de oyle olacak.:cherry_blossom: Yarim saate hastaneye gidicez inşâAllah. Hala sancilar devam ediyor…

3 Beğeni

Allah razı olsun :cherry_blossom:

Gerçekten öyle, ben biras gec kalmışım uygulama icin 35. Haftada fark ettim forum oldugunu konusuldugunu. Ama kisa sure icinde bile cok sey ogrendim cok sey katti bana… hepiniz iyiki varsiniz. Rabbim hepinizin dogumlarini kolay, sağlıklı eylesin :palms_up_together:t2::cherry_blossom::white_heart:

1 Beğeni

Rabbim yardım etsin güzel kardeşime sağ salim kazasız belasız çıkarsın doğumunda bir sancida bitsin kolay olsun​:palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Sancı çekerken bizlere de dua eyle canım son haftam inşallah 40 i geçirmez bizim kız da​:palms_up_together::palms_up_together: sağlıkla kavusasin​:heart::heart:

2 Beğeni

Bende bu gün 40 hafta oldum ara ara kasılmalar oluyir ama yalancı kasılmalar daha ortada bişey yok 2 güne kadar dourmazsam doktorum tekrar köntrole çağırdı sizce ameliyyatmı olurum? Ama ben normal doğum istiyorum

2 Beğeni

Önce suni sancı verecektir tabi doktorun takibine bağlı sağlık olsun hakkımızda ne varsa onu göreceğiz :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t3:

Ay canım benim ya :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:35+4 ten selamlar. Ne güzel yazmışsın. Rabbim sağlıkla en kolayından kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle :cherry_blossom::face_holding_back_tears::palms_up_together:

1 Beğeni