Dogumun guzel gecer insAllh . Unutma dogumu zorlaştıran bazen karsindaki cani insanlardan da alakali olabiliyor . Ben de senij gibi cok fazla dogum hik okudum cok kotu hik. cok iyi hik. Okudum ama ben hep herkesin dogumu farkli diyerek okudum .o yuzden olumsuz dogum hik. etkilenmedim. Hatta kendi dogumu kendim baslatim .normalde benim kiz 2 ,3gun daha durardi ben zorladim biraz onu da sezeryan olmaktan korktugum icin oyle yaptim .benden sana tavsiye sancini ke din getir evde baslat suyun nisanin gelmedigiyse 1 cm acikla fln yatis yapma cani insanlara denk gelirsen 1 cm aciklikla sana suni verirlerse cok zorlanirsin .gercekten hicbir kadin suni sanciyi onermez o kadar agir geliyor. Ben 6 cm aciklikla gitim . 1 saate ambulasin icinde 3 cm acilmam olmustu ufak tefek agrilarim vardi ama dayaniyordum .ama suni de de son dk oldum sandim .nefes almayi bile unutum . Ve benim suni 10 vm olunca tekrardan verildi suni 70 ,80,90,100seklinde gidiyordu ben bagirmiyirum diye ikinmiyor saniyordular galiba son dk kadar cok iyi bir sekilde dayanmistim. Ama karsimdaki insanlar o kadar caniydi ki nasil ikinilir nasil nefes alinir sanci gelince ne yapcam hicbirsey soylemediler . Beni odada tek basima biraktilar ben yalvardim o kadar gelin diye elimden bile tutmadikar ustune bana bagirdilar cagirdilar ikinmiyon soyle boyle diye moralimi bozdular kendin istedin normal dogumu istemeseydin fln dediler ne halin varsa gor dediler bezimi bile kendim taktim ustumu bile kendim giydim yardim istedim ama yarsim bile etmediler beni oylece masa da biraktilar gitiler . Ustunu giy dediler o kadqr caresizdim ki o kadar aciyla ustumu nasil giydim onu bile bilmiyorum o yataktan kimseden tutunmadan nasil kalktim bide bagirtira bagirtila diktiler 1 saate dikti stajer onu da yanlis dikti tekrardan dikti gercekten kabus gibiydi dilerim iyi insanlarla karsilasirsin . Gercekten dogumda da strese girmemelisin ve cok fazla ikinma ben cok ikindigim icin hala onun seyini cekiyo. 28 gun oldu dogum yapali daha kabizim ve popo kismi kuyruk sokumum fln cok aciyor .Kimi ebeler yapmiyor galiba aklinda bulunsun bende yaptilar dikiste. Sonra bana makatan parmak atilar o yuzden cok canim aciyir . InsAllh sana yapmazlar . Herdogum zordur .ama daha da zorlastiran da doktorlar ve ebelerin davranış sekili . Katsina guzel insan ciksin .
Bende sezeryandan korkuyordum ve normal dogum yapmak icin elimden geleni yaptim 39+4haftalikken dogurdum . Duzenli sancim vardi zaten 2 hafta duzenli sancim geldi giti sadece 2 cm aciklik vardi …3 cm aciklik olunca beb dedim dogrcam bugun yada yarin. Öncelikle 34 haftadan duzenli bir sekilde hurma yedim cok etkisi var. Sonra 1 gun icerisinde 6 katli binanin merdivenin 3 kere in cik yaptim sonra dusa girdim hurma daha cok yedim sonra esimle cinsel iliskiye gordim .ardindan da comelme egzersizleri yaparken suyum patladi nisanla beraber geldi .
Rabbim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin inşâAllah…
Allah razı olsun benim de dualarım sizinle. Yatış yapıldı 3 cm açıklığım var. Şu anlik bekliyoruz, sancılarım da ara ara gelip gidiyor
Hadi bakalım Rabbim zorunu kolaylaştırsın canim. Ben de çok teşekkür ederim. Sürekli pozitif düşün
Dualarımdasiniz inşâAllah, simdi hastanedeyiz bakalim ne olacak sancılar ile 3 cm açıklık ile… Hepimiz saglikla kavuşalım inşâAllah
Amin amin
Canım durum ne ilerleme var mı
yaa kotu olmus evet.ben 2.dogumumda ole guzel stajer ebeler ve bas ebe vardiki Allah onlarida darda koymasin islerini kolaylastirsin.konusrak soleyerek motive ederek dogum yaptirdilar temizlik gorevlisi bile cok yardimci oldu saolsun.herkesin her dogumun hikayesi farkli Allah iyilerle anlayislilarla karsilastirsin inslh
Anin amin ben hakkimi helal etmiyorum zaten haram zikkim olsun insAllah hamile kalirlarda daha beterine duserler
Dogum yaptim saat 7.30da aksam. İnşâAllah dogum hikayemi de yazarim eve gecince. İyiki varsıniz dua edenden etmeyenden Allah razi olsun, ben hepinize dua ettim… simdilik Allaha emanetsiniz
Çok şükür sağlıkla almışsınız kucaginiza bebeğinizi hayırlı olsun rabbim hayırla saglikla büyütmeyi nasip etsin hikayenizi bekliyoruz
Ya çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün lohusalığın hayırlı olsun canım Allah senden de razı olsun. Yavrunla sana güzel bir ömür diliyorum
Lohusalığın hayırlı olsun canım ne güzel şeyler yazmışsın çok duygulandım Allah senden de razı olsun. Bende son düzlükteyim salı günü 36 haftalık olacağız Allahın izniyle Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinDarısı pozitif doğum hikayeleri ile benim gibi bütün hamişlerin başına
Siz kaç haftalık oldunuz var mı belirtiniz?
39+3 um her gün sancı geliyo ama düzenli olmuyo ben nişan su hiçbiri gelmedi diğer çocuklarda da bunda da olmadı henüz ama bugün ishal oldum belki bikac güne gelir bakalım
İshal doğum belirtisi inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız hayırlı haberlerle gelin inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim
37+1 haftalık olduk bugün ve yaklaşık bi haftadır ishal durumunu yaşıyorum doğuma az mı kaldı yani
Rabbim hayrlı sağlıklı sıhhatli doğumlar nasib etsin inşâAllah. Allah razı olsun