Arkadaşımın testi bozuk olabilir mi

Kizlar merhaba sabah arkadasim ilk idrarla test yapmış ve bana resim atmış ben tabi çok sonra gördüm baktım çizgi var bariz sonra kahvaltı falan yapmış bende bir tane daha test yap dedim yemek yemişti bu arada tekrar yaptı onda çıkmadı ama bu test bariz pozitif degilmi

Kimse yokmu :disappointed_relieved:

Cizgi var cnm :blush: pozitif

1 Beğeni

@tecrübeli-anneler bakar mısınız

1 Beğeni

Adet doneminden önce yapılan testler böyle silik çıkıyor adeti geçtiği halde böyle ise kan tahlili vermesinde fayda var

1 Beğeni

Canım adeti 3 gün geçti aslında hiçte şaşmaz :face_holding_back_tears:

Bu test bozuk değil ve pozitif de değil. Böyle içini açıp bakınca testin kendi materyal çizgisini daha net görürsünüz, o kısım hamilelik pozitif olduğunda rengi değişecek kısım ama rengi değişmemiş. Sadece o bölge belirgin duruyor.

3 Beğeni

Yaa :disappointed_relieved: bugünde pazar çok jeycanladim aslında yarın kan vericek bakalım

Pozitif gibi ama diğerinde çıkmadıysa kuruma çizgiside olabilir acile gidip kan testi versin bence

1 Beğeni

İnşallah pozitiftir ya 4 kaybı var çok istiyor bebek sahibi olmak en son lakroskopik serklaj oldu çok şeyler atlatti

Malesef bizim burda acilde gebelik testi yapılmıyor kırk dereden su getiriyorlar kırsal bir ilçe malesef

1 Beğeni

İnşallah gönlünden geçen olur tabiki. Ama normal su ile de ıslatsanız o bölge böyle belirginleşir ıslandığı için ama rengi değişmez. Bu yüzden yanlış anlaşılmalar olmasın diye testi erken yapmamak lazım.

Adetinden 3 gün geçti normldede hiç şaşmaz o yüzden bugün yapmış bakalım yarın kan vericek inşallah dileği kabul olur çok teşekkür ederim bu arada :heart_eyes:

1 Beğeni

İnşallah pozitiftir​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :heart_eyes::heart_eyes:

Baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum dese tedavi amaçlı yine de bakmazlar mı sonuçta serum bile takacak olsa şüpheliyse onu bile takmazlar hamile olup olmadığı belli olmadığı için

1 Beğeni

Yapiyolar aslında bunu ben yapmıştım bana yapmışlardı ama benim arkadaşım yapamaz güler şimdi ona desem hayatta inandıramaz kimseyi artık yarın sağlık ocağına gidicek bakalım rabbim gönlüne göre versin inşallah :face_holding_back_tears: çok teşekkür ederim bu arada

1 Beğeni

Sabırlıysa beklesin ben şimdiden acilde sıra bekliyordum :rofl: rica ederim güzel haberler alırsınız inşallah :purple_heart:

1 Beğeni

İşte o sabirsizlardan biride benim :rofl: adetimden 1 hafta önce acilde ayilip bayılmıştım test yaptırmak için Allah’tan oyunculuguma değdi rabbim dileyen isteyen herkese nasip etisn inşallah :heartbeat:

1 Beğeni

Onlar zorlamış yapacak bişey yok, baksınlar onlarda sonuçta bu da bir sağlık hizmeti :rofl: amiin Allah’ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah :purple_heart:

1 Beğeni