Bu erken gebelik testi bildigim kadariyla. Bu test pozitif . Yani deger düşük muhtemelen o yuzden silik cikmis. Diger testte cikmamasinin debebi de kahvalti edip sivi aldigi icindir.
Hastanedeki aile hekimine gitsin orda yapıyorlar canım ben orda yaptırmıştım acilde yapmamislardi benimkini de
İnşallah dokturuna gondermis sanırım oda var kan ver demiş inşallah
Yarın hemen sağlık ocağına gidicek inşallah bakalım
İnşallah gönlünce olur herşey arkadaşının
Merhaba ne kadar surede cikti cizgi bu onemli, 5 10 dakikadan sonra cikani onrmsemeyin yanlis diyorlar ama yarin sabah ilk odrarla tekrar yapsın bi yotumda gordum bu sekilde açınca evet cisginin yeri belirgin oluyo pozitif olmayabilir, ama sabah yine yapsin hic belli olmaz bu islet nasip, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Bana kuruma çizgisi gibi geldi
Benim de böyle çok silik çıkmıştı acile gittim ne yaptıysam bakmadılar kadın doğuma randevu alıp gittim ve orada verdiğim kanda çıkmıştı hamileliğim ,henüz çok yeni olduğu için silik çıkabiliyor testte eğer bir hata yoksa. acilde bakmıyorlar diye biliyorum yani bana bakmamışlardı
Ne kadar silik olursa olsun eğer ikinci çizgide bir belirti varsa gebelik var demektir canım Arkadaşının gebeliği hayırlı olsun