Merhaba hanımlar randevunuz ne zaman hadi birlikte bekleyelim ![]()
Benim cumartesi sonra kontrol 6 Aralık’ta da doğum inşallah ![]()
Çok az kalmış kendinizi nasıl hissediyorsunuz bi eksiğiniz var mı elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım ![]()
Çok teşekkür ederim Cansu hanım
şükür çoğu şeyi tamamladım, eskisinden daha iyiyim. Sona yaklaşmanın heyecanı ama 3 hafta erken doğacağının verdiği vicdan azabı
karışık duyguların içindeyim
7 sinde bizim kontrol ![]()
Benimde cumartesi günü
Benim de yarın şeker yüklemem var bakalım nasıl olacak
Maksat muhabbet adlı sohbet kanalında moral ve destek başlattım @Hulyalarda @Glsh887
@Ceren1 @Efsuni @Fatma26 @Didem.Nursema @Begüş @eda2 @Gk58 @Zerrinirrez
Merhaba hanımlar nasılsınız bugün randevunuz var umarım güzel haberler alırsınız ben de sizinle birlikte heyecanla bekliyorum ![]()
Bizimde 7sinde enfeksiyon kontrolümüz var insallah tamamen gecmistir ilacı keseriz. 18inde de kalça ultrasonumuz ve poliklinik randevumuz var bakalim nasil gececek
4 aralik randevum var umarim cinsiyeti ogrenirim
İnşallah canım inşallah.Gunaydin.Tek temennim güzel haberlerle eve dönmek.İnsallah bebişlerimizin kalp atışlarını duyarız.![]()
![]()
![]()
Çok tatlısın Cansu hanım teşekkürler. Kalp atışlarını duydum şükür. Daha filizlenmemiş bir fasulye var içimde![]()
![]()
![]()
Çok şükür
sağlıkla filizlenmiş karpuz kabak olsun annesine sağlıkla kavuşsun ![]()
Ben henüz kalp atışlarını duyamadım.Doktor kalp atışları var ama duyulmaz dedi.Daha nohut kadar dedi.2 hafta sonra tekrar kontrol.Bu arads çift yumurta ikizleri bebişlerim.![]()
![]()
![]()
Sizin kaç haftalık canım.
8 aralık ta
Benimde 15 Aralık Sezaryan gününü Konusmaya Gidicem çok heyacanliyim Hadı Hepimizin hakinda Hayirlisi olsun sağ salım Kovusalim bebeklerimize ![]()
Benim de 14 Aralık inşallah doğururum ozamana kadar ![]()