Merhaba hanımlar randevunuz ne zaman hadi birlikte bekleyelim
Benim cumartesi sonra kontrol 6 Aralık’ta da doğum inşallah
Çok az kalmış kendinizi nasıl hissediyorsunuz bi eksiğiniz var mı elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım
Çok teşekkür ederim Cansu hanım şükür çoğu şeyi tamamladım, eskisinden daha iyiyim. Sona yaklaşmanın heyecanı ama 3 hafta erken doğacağının verdiği vicdan azabı karışık duyguların içindeyim
7 sinde bizim kontrol
Benimde cumartesi günü
Benim de yarın şeker yüklemem var bakalım nasıl olacak
Maksat muhabbet adlı sohbet kanalında moral ve destek başlattım @Hulyalarda @Glsh887
@Ceren1 @Efsuni @Fatma26 @Didem.Nursema @Begüş @eda2 @Gk58 @Zerrinirrez
Merhaba hanımlar nasılsınız bugün randevunuz var umarım güzel haberler alırsınız ben de sizinle birlikte heyecanla bekliyorum
Bizimde 7sinde enfeksiyon kontrolümüz var insallah tamamen gecmistir ilacı keseriz. 18inde de kalça ultrasonumuz ve poliklinik randevumuz var bakalim nasil gececek
4 aralik randevum var umarim cinsiyeti ogrenirim
İnşallah canım inşallah.Gunaydin.Tek temennim güzel haberlerle eve dönmek.İnsallah bebişlerimizin kalp atışlarını duyarız.
Çok tatlısın Cansu hanım teşekkürler. Kalp atışlarını duydum şükür. Daha filizlenmemiş bir fasulye var içimde
Çok şükür sağlıkla filizlenmiş karpuz kabak olsun annesine sağlıkla kavuşsun
Ben henüz kalp atışlarını duyamadım.Doktor kalp atışları var ama duyulmaz dedi.Daha nohut kadar dedi.2 hafta sonra tekrar kontrol.Bu arads çift yumurta ikizleri bebişlerim.
Sizin kaç haftalık canım.
8 aralık ta
Benimde 15 Aralık Sezaryan gününü Konusmaya Gidicem çok heyacanliyim Hadı Hepimizin hakinda Hayirlisi olsun sağ salım Kovusalim bebeklerimize
Benim de 14 Aralık inşallah doğururum ozamana kadar