Aralık ayı doktor kontrolleri 🤰🏻

Merhaba hanımlar randevunuz ne zaman hadi birlikte bekleyelim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Benim cumartesi sonra kontrol 6 Aralık’ta da doğum inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

6 Beğeni

Çok az kalmış kendinizi nasıl hissediyorsunuz bi eksiğiniz var mı elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım :innocent:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim Cansu hanım :heart: şükür çoğu şeyi tamamladım, eskisinden daha iyiyim. Sona yaklaşmanın heyecanı ama 3 hafta erken doğacağının verdiği vicdan azabı :pleading_face: karışık duyguların içindeyim

3 Beğeni

7 sinde bizim kontrol :smiling_face:

2 Beğeni

Benimde cumartesi günü

2 Beğeni

Benim de yarın şeker yüklemem var bakalım nasıl olacak

1 Beğeni

Maksat muhabbet adlı sohbet kanalında moral ve destek başlattım @Hulyalarda @Glsh887

1 Beğeni

@Ceren1 @Efsuni @Fatma26 @Didem.Nursema @Begüş @eda2 @Gk58 @Zerrinirrez

Merhaba hanımlar nasılsınız bugün randevunuz var umarım güzel haberler alırsınız ben de sizinle birlikte heyecanla bekliyorum :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Bizimde 7sinde enfeksiyon kontrolümüz var insallah tamamen gecmistir ilacı keseriz. 18inde de kalça ultrasonumuz ve poliklinik randevumuz var bakalim nasil gececek

1 Beğeni

4 aralik randevum var umarim cinsiyeti ogrenirim

2 Beğeni

İnşallah canım inşallah.Gunaydin.Tek temennim güzel haberlerle eve dönmek.İnsallah bebişlerimizin kalp atışlarını duyarız.:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Çok tatlısın Cansu hanım teşekkürler. Kalp atışlarını duydum şükür. Daha filizlenmemiş bir fasulye var içimde​:face_with_peeking_eye::smiling_face::grinning:

3 Beğeni

Çok şükür :smiling_face_with_three_hearts: sağlıkla filizlenmiş karpuz kabak olsun annesine sağlıkla kavuşsun :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Ben henüz kalp atışlarını duyamadım.Doktor kalp atışları var ama duyulmaz dedi.Daha nohut kadar dedi.2 hafta sonra tekrar kontrol.Bu arads çift yumurta ikizleri bebişlerim.:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

9 Beğeni

Sizin kaç haftalık canım.

1 Beğeni

8 aralık ta

2 Beğeni

Benimde 15 Aralık Sezaryan gününü Konusmaya Gidicem çok heyacanliyim Hadı Hepimizin hakinda Hayirlisi olsun sağ salım Kovusalim bebeklerimize :heart_eyes:

5 Beğeni

Benim de 14 Aralık inşallah doğururum ozamana kadar :joy:

2 Beğeni