11 aralık
Ayy ikizler mii ne güzeell sizinle beraber heycanla bekliycem bende doğmalarını acaba cinsiyetleri ne olacak cift yumurta olunca biri kız biri erkek oluyor genelde ama bakalim sağlıcakla tamamlayıp yolculuklarını mutlulukla gelsinler insallah
Teşekkür ederim @Cansu cummm
Benimde içime biri kız biri erkek doğuyor ama sağlıkla gelsinler dünyaya da cinsiyet hiç önemli değil.Çok tşk ederim canim.Rabbim tüm bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Amiinnn güzelliklerle gelsin bebisleer
20 aralık cok var daha
Güzel haberler veremeyeceğim maalesef şuanlık
Noldu inşallah kötü bi şey yoktur
Maşallah sağlıkla gelsinler
Çok yakın görünüyor kaç haftalık oldunuz
Hayırdır arkadaşım
35+1deyim şuan
Dış gebelik veya kist olabilir dediler yine kan ve ultaron verdim sonuç bekliyorum
Biz de muaynemizi olduk 2600 gram olmuşuz haftamız uyumluymuş kan idrar verdim vücudum da hafif kaşıntı oluyordu ona baktı temiz çıktı çok şükür bu haftayı da atlattık
14 Aralık
Çok sevindim, çok şükür
Allah nasip ederse 9 unda gidecegim kalp atisi ve bebegi gormek icin
Biz yine kilo almamışız hiç… Doktorum 10 gün daha durursa doğumu gerçekleştiririz dedi 1650 gramda kaldık
Benim de yarın nasipse. Bir önceki kontrolde çok aşağıya yerleşmiş demişti. İnşallah biraz yukarı çıkmıştır
11 Aralık bakalım sabırsızlıkla bekliyorum.arada bir acile gidiyorum tabi mecbur kalınca uzman doktor bilgisi farklı oluyor tabi