Merhaba herkese 26 haftanın içindeyim ufak ufak eşya araştırmasına girdik bakalım. Merak ettiğim bazı sorular var. Mesela anne yanı park yatak şart mıdır? Şifonyer ve dolap almak için erken midir? Ne alalım ne almayalım?
Merhaba aramıza hoş geldin canım. aşağıdaki konuda bunu daha önce soran olmuştu. Bakabilirsin.
Aa teşekkürler bakındım bulamadım nedense
Şfoyneri,bebek kıyafetleri aldığın zamandan önce al bence yıkadıktan sonra rahat şekilde yerleştirirsin. Ben sonradan aldım diye kıyafetler ortalıkta kalmıştı
Mantıklı bence de
Aramıza hoşgeldin @g.smyra
Gebeliğin hayırlı olsun
Genelde anne yanı beşiği kullanışlı bulmuyorlar. Park yatak daha çok kullanılıyor. Dolap veya şifonyeri fiyatlar daha da artmasına erkenden almak daha iyi
Hoşbuldum o zaman çok geçe de bırakmayayım pek ufak şifonyer dolap alayım inşallah
Merhaba @g.smyra hoşgeldiniz ilk 6 ay bebek çok sık uyanıyor bu sebeble bebekle aynı odada olmak daha uygun olur. Bence monteserro çok güzel. Gün içerisinde yanında çok sık yatıyorum. Park yatak aldık memnunuz ama dar alanda kaldı sanki sabit beşik gibi takılıyor
Ben de yere yakın bi yatak mı alsam demiştim ama ilk 6 ay zor olur diyorsanız park yatak alayım
O zaman hem yatak alayım hem park yatak sanki yatak da nasılsa alınacak gibi gibi
Bende kararsızım bir yaşa kadar anne yanı miniklerden alıp sonra monteserra mı aldam yoksa direk park yatakların büyüklerinden mi alsam karar vermesi zor olacak
Evet valla ben de çok eşya da sevmiyorum evde. Hem de boşa masraf mı olur diye düşündüm arada kaldım