Anne sütü weremiyorum 🥺

Hanımlar lütfen yardım, ben ilk gbeliğimde kızımı 7-8 ay ancak emzirebildim o da bin bir zahmetle çünkü göğüslerim çok küçük olduğu için göğüs ucumda yok denecek kadar küçük o yüzden kızım tutmakta zorlanıyordu we sonunda pes etti mamaya geçtimmecburen o şekilde büyüttüm we şimdi yni bebeğim olacak buna war mı bir öneriniz :pensive:

1 Beğeni

Silikon meme ucu kullan canım

1 Beğeni

Öyle de çok hava yutar

1 Beğeni

Uyurkende yutuyor

1 Beğeni

Ya da pompa kullanabilirsin göğüs ucunu da cikartir

1 Beğeni

Bizim gaz sancımız bu yüzden işte :pensive:

1 Beğeni

Burun temizliği yapılmadığı zaman ağzı açık yatıyor evet ve hava yutuyor

1 Beğeni

Ben de ne diyeceğimi bilemedim benim de emzirdikçe sarktı da sarktı

Altina yüksek emzirme yastığı koysanız

Her emzirme öncesi enjektör ile uç çıkartın bi sure sonra uç da aramaz

1 Beğeni

Gaz bir sekilde cikartiliyor emmemesinden daha iyidir diye düşünüyorum Bebek uyanikken bile hava yutabiliyor bunun önüne fazla gecemiyoruz

Biz slikon meme ucu kullanarak çıkartdık bir şekilde çoook şükür.Hiç yok denecek kadardı.İlk emzirdiğim zaman meme ucu yara olmuştu şimdi bakıyordumda tam merkezdende süt geliyor yanında oluşan çatlaktanda geliyor aynı merkezden geler gibi :exploding_head:

O göğüs çatlamasını bende yaşadım canımdan can gidiyordu :woman_facepalming:

1 Beğeni

Elbetde iyidir emmemesinden.Damla kullanıyorduk 1,2 gündür vermiyorum bakıyorum çok zorlanıyorsa veriyorum.Öncelere göre daha iyi az da olsa kendi çıkara biliyor artık

1 Beğeni

Pompa kullandım ilk etapta işe yarıyor gibiydi ama yine aynı tutamıyordu kızım göğsümü

Kan geliyordu benden :persevere:

Kızlar sizin bebeklerde de gaz sancısı sabaha karşı daha da yoğunlaşıyormu? @Cansu @afrikanın_gelini54

Kan gelme olayı olmadı seninki daha kötüymüş ben bile neler çektim seni düşünemiyorum bile bu göğüs çatlamasının önüne geçilmez mi ya çok acı weriyor

1 Beğeni

Peki ne yapacağım ben canım çok sıkılıyor :sweat:

Evet bebeğin ağzına bile gitmişti kan o derece.Şimdi süt vermezden önce elimle sütü sürüyorum ki kuru kuru ağzına alınca yine çok acıyor

Çewremdeki herkes göğüs çatlamasından yakınıyor resmen :woman_facepalming:

EDS diye bir teknik varmis bak sutunu sagip bu sekilde verebilirsin sende

1 Beğeni