Merhaba kardeşim ilk anne olduğum zaman 17 yaşindaydim ve benim meme ucum hem yoktu hemde yara oldu çocuktum daha o emmip çektikçe canım acıdı ve zorla çektim öyle öyle her iki meme ucunun yarısı koptu neyse ilk çocuğu emzirmeyi bıraktık çünkü süt iltihapli olmuştu ama ikincide daha tecrübeli oldum benimde meme ucum küçük ama şöyle söylim memenizi biraz sıkın gelen sütü ucuna sürün zaten meme toparlanıp ucunu azda olsa çıkartıyor ben böyle yaparak 4 çocuk emzirdim tabi süt yetmedi ama ne yara olması ne az olması beni bebeğimi emzirmekten vazgeçirmedi
Buda mantıklı aslında
Enjektörle uç çıkarma yöntemini deneyin. İlk kızımı ben de aynı durumdan dolayı hiç emziremedim. Ama ikinci kızımı uç çıkarma yöntemiyle 1 ay emzirdim. Sonra farklı sebeplerden dolayı süt kesilmesi yaşadım. Siz de deneyin bence
Bunu mutlaka deneyeceğim
Göğüste yara yada çatlama yapar mı bu dediğiniz işe yararsa bunuda deneyeceğim
Bu tekniği kardeşim denemişti meme ucu yara olmuştu ama ben kullanmadım benim her çocukta memem zaten yara olmuştu o yüzden can yakıcı olabilir arkadaşlarımın daha tecrübesi vardır ama şahsi fikrim
Bu yöntemden dolayı olmaz ama ilk zamanlar bebek çok emdiği için meme ucu hassas bir yer olduğu için bundan dolayı olabilir
Yara olayından çok korkuyorum zaten
Olabilir belkide ama her yöntemi deneyeceğim inşallah
Bende meme ucu var ama süt yok o yüzden 4 ayından beri anne sütüyle beselnmiyor
Ya aslında kısmet Allahım bu kadar süte bereket wermiş tabi ama haliyle anne psikolojisinde olduğumuz için üzülüyoruz bende çok üzülmüştüm ilkinde şimdide bakalm ne kadar sürecek çok uğraşıcam ama kısmet
Gece yarısına doğru daha yoğun oluyordu