Anne Sütü Lekesi

Kızlar anne sütü kıyafetlerden çıkmıyor maalesef biliyorsunuzdur.

O gün gece sütüm çok gelmiş ve beyaz tişörtümde sarı sarı süt lekesi vardı.

Bu anne sütü lekesinin çıkmasına çözüm bulan var mı ?

1 Beğeni

Ben böyle bir dert olduğunu bilmiyordum. Katı beyaz sabun sürdün mü?

2 Beğeni

Maalesef böyle bir derdimiz var :person_facepalming: Sürdüm ama geçmedi

İnternette daha önce koltuk altı sarı lekelerin çıkarılması ile ilgili bir video izlemiştim, önlüklerimde oldukça işe yaramıştı. Makine parlatıcısı, arap sabunu ve çamaşır sodası kullanılıyordu. Çok uzun süre önce denediğim için tarif tam aklımda yok ama ilgilenirim dersen hemen bakayım videoya

2 Beğeni

Leke ćikartan cosla pembe kutuyu denedin mi

1 Beğeni

@duygugillerdenbiri Seni yormayım, ben bakayım anlattığın tarife arkadaşım :blush: Teşekkür ederim :blush:

@Cansu Onu da alayım da deneyeyim bakayım bir :grin:

1 Beğeni

Ben onun daha yoğun,beyazlar için olanını kullanıyordum, saatlerce kaynar suyla çitiliyordum önlüklerimi​:joy:iyi gibiydi ama maalesef hiçbir şey beni tam olarak mutlu etmedi leke çıkarma anlamında​:joy:

2 Beğeni

Umarım süt lekesinde işe yarar :pray::person_facepalming:

1 Beğeni

Benimde sütüm çok az geliyor 4,5 günden bir geliyor 1,2 damla ama çıkıyorda.Hiç lekenin kaldığını görmedim.Belki bu sütün yağlı olup olmamasındandır?

1 Beğeni

Evet, haklısın arkadaşım. Sütün yağ oranı da etki ediyor olabilir. Sapsarıydı sütüm çünkü. Benim hem beyaz tişörtümden hem de pembe tişörtümden çıkmadı maalesef. Diğer yöntemleri de bir deneyeceğim bakalım

Sunlardan kullanmadinmi canim ben bunlari kullandim ve dar kiyafet de baski yapiyo
Sirkeyle dene yada
Deteryani doktukten sonra icine islemesini bekle
Sonra 60 derecede yikaİşleniyor: Screenshot_20230715_133054_Chrome.jpg…

1 Beğeni

Bende gelen süt beyaz gibi beyaz,sarı gibide sarı değildi.Geldiğinde gördüm su renginde şeffaf gibiydi ama tshirtde yuvarlak sarı bir leke vardı ama yıkandığı zamanda geçti.

1 Beğeni

@Hava Aldım canım göğüs pedi, var ama ben sütümün gelebileceğini ummadığım için kullanmıyordum ki bir de evde sütyen takamıyorum şu an çünkü çok sıcak olduğu için terliyorum ve pişik oluyor göğüs altlarım :person_facepalming: O yüzden şu an kullanamıyorum göğüs pedlerini. Doğumdan sonra inşallah kullanacağım :blush: Çok akmaya devam ederse de kullanmaya başlayacağım artık pedleri

Lekenin üstüne karbonat+sirke döküp temizlik diş fırçası ile temizlersen leke çıkabilir

2 Beğeni

Deneyeceğim :+1: @Cansu

Bende hic akmadi sutum,balmumu gibi sadece beyaz bisey.
Keske bendede gelse de sarı leke yi dert etsem :pray::innocent::joy:

1 Beğeni

Vanish de lekeyi iyi cikariyor.
Lekenin uzerine akitip bekletiyorsun.
Gorucmem her lekeli kiyafete oyle yapiyor .:innocent: @NURAN

2 Beğeni

@Sevane18 Şimdi sütünün az olması doğumdan sonra da öyle olacağı anlamına gelmez zaten canım. Merak etme, içini ferah tut :heart: Vanish alacağım ilk fırsatta :blush:

1 Beğeni

@NURAN Ben de sütyen takamıyorum gögüslerim ağrıyor onun yerine alıştırma sütyenleri satılıyor burada onlardan kullanıyorum ve en küçük bedenini alıyorum sarkma olmasın göğüslerimde diye çünkü likralı ve dokusu atlet gibi olduğu için genişleme yapıyor. İçlerinde ped var bir de, süt akması için de uygun olabilir bir araştırın isterseniz. Stok bile yaptım o kadar rahat kiii :sweat_smile:

2 Beğeni