Anne Sütü Lekesi

İnşallah cnm tesekkur ederim :smiling_face:
İnşallah yardimci olur vanish

1 Beğeni

@İlknur icindeki nasil desem,
Yastık gibi bir sey oluyor meme ucu anlasilmasin diye :joy:evet o sutu kendine ceke bilir,iyi bir oneri bence :+1:

1 Beğeni

@İlknur Aldım aldım ben de bundan ama gece çıkarıyorum daral geldiği için :joy::joy::joy: Gündüz rahat ediyorum ben de bunlarla :grin: Göğüslerim sarkmasın diye çabalama çünkü bebeği emzirdiğin zaman ister istemez hafif de olsa sarkma oluyor beybi :joy::joy: Benim kızım 1 buçuk ay kadar emdi ve çoğunlukla sol göğsümü emerdi. O yüzden sol göğsüm bir tık daha sarkık maalesef. Ana olmak kolay değil ahh ahh :joy::joy::joy:

Benim ki ufak bir önlem :sweat_smile: annemin karnı hiç büyümemiş ben de ona çektim sanırım göğüsleri de hala çok dik inşallah bunda da ona çekerim :joy::joy:

2 Beğeni

Oooo o zaman kesin seninki de annene çekmiştir :grin: Çok şanslısın :smiling_face_with_three_hearts: Ben de çatlak olmaması yönünden anneme çekmişim çok şükür. Annem 5 çocuk doğurmasına rağmen hiç çatlağı, selüliti vs yok. Ben de bu konuda ona çekmişim. İyi ki annelerimizin genlerini taşıyoruz :joy::smiling_face_with_three_hearts::pray: @İlknur

1 Beğeni

Ay keşke o konuda da sizin annenize çekebilsem :sweat_smile:

1 Beğeni

Küçük beden almasaydınız keşke ben bu hata düştüm. Biraz dar geldiği için yukarı kayıyor :sweat_smile: imkanıniz varsa deneyinlemek için bir tanesini bedeninizle değiştirin :grin:

1 Beğeni

1 tane alıp denemiştim zaten kendi bedenim olan yıkandıktan sonra genişledi ve hiç tutmadı gögsümü. Çok büyük göğüslerim yok o yüzden rahat oluyor bu yine de söylediğiniz için teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni