İnşallah cnm tesekkur ederim
İnşallah yardimci olur vanish
@İlknur icindeki nasil desem,
Yastık gibi bir sey oluyor meme ucu anlasilmasin diye evet o sutu kendine ceke bilir,iyi bir oneri bence
@İlknur Aldım aldım ben de bundan ama gece çıkarıyorum daral geldiği için Gündüz rahat ediyorum ben de bunlarla
Göğüslerim sarkmasın diye çabalama çünkü bebeği emzirdiğin zaman ister istemez hafif de olsa sarkma oluyor beybi
Benim kızım 1 buçuk ay kadar emdi ve çoğunlukla sol göğsümü emerdi. O yüzden sol göğsüm bir tık daha sarkık maalesef. Ana olmak kolay değil ahh ahh
Benim ki ufak bir önlem annemin karnı hiç büyümemiş ben de ona çektim sanırım göğüsleri de hala çok dik inşallah bunda da ona çekerim
Oooo o zaman kesin seninki de annene çekmiştir Çok şanslısın
Ben de çatlak olmaması yönünden anneme çekmişim çok şükür. Annem 5 çocuk doğurmasına rağmen hiç çatlağı, selüliti vs yok. Ben de bu konuda ona çekmişim. İyi ki annelerimizin genlerini taşıyoruz
@İlknur
Ay keşke o konuda da sizin annenize çekebilsem
Küçük beden almasaydınız keşke ben bu hata düştüm. Biraz dar geldiği için yukarı kayıyor imkanıniz varsa deneyinlemek için bir tanesini bedeninizle değiştirin
1 tane alıp denemiştim zaten kendi bedenim olan yıkandıktan sonra genişledi ve hiç tutmadı gögsümü. Çok büyük göğüslerim yok o yüzden rahat oluyor bu yine de söylediğiniz için teşekkür ederim