Merhaba hanımlar annelerinizden en sık neler duyuyorsunuz?
Annem, Sen bana allahın emanetisin diyor. Kayınvalidem, onu da ye kızım diyor
Annem;Kara gözüne kurban olayım Kaynanam;hiçbirşeyi kafana takma
Amanın duygulandım
Annem : Allah’a emanet olun kızım
Kaynanam : Allah kalbinize göre versin
Ne kadar duygu dolu bir cümle
Kara gözlü Azeri güzel
Ne güzel şeyler söylenmiş size biz 7-24 kedi köpek gibi olduğumuz için ölünce beni çok ararsın diyor
Ahahhaha Çok komiksin yaa Senin gibi komik, neşeli bir evladım olsun isterim şahsen
Bi ara annem de öyle çok söylerdi seni doğuracağıma taş doğursaydım dedigi de oldu. Ohh iyi ki doğurmuşum doğuramadım da sezaryen oldum ohh olsun der.
Annen öyle diyince sen ne diyorsun annem öyle konuşunca içime çok işlerdi sessizce ağladığım çok oldu da şimdi yani evlendikten sonra umursamıyorum bile sözleriyle çok bunaltırsa yüzüne kapatıyorum. Benim babam bazen çok bunaltır. Bunaldığım an kocami da alır giderim. Boyle böyle kendilerini tutmayı öğreniyorlar. Evliliĝin de bu yanını çok sevdim. Özgür hareket edebiliyorum
Evet ben bekarken çok gezemezdim derlerdi ki benim evimdeyken öyle gezemezdim evlen kocanla istediğin yere git . Şimdi şehirdışı yurtdışı olsun rahatça gidebiliyorum sadece diyebildikleri şey kızım dikkat edin oralarda istesede karışamıyolar
@Cansu ben çok gülerim falaan bazen rahatsız olur gülerekte doğurmadım seno yeter der bende gülerek yapmısındır belki derım . O tas dogurma meselesi bizdede var imkanın varsa geri sok diyorum susuyor
Annem bana en cok doğurmaz olsaydim derdi 4 senedir görüşmüyorum dogurmamiş varsayiyordur artik
Kaynanam demiycem ANNEEMM o benim bana en cok Allah seni başımızdan eksik etmesin ayagına taş degmesin der
Bu lafi bende cok söylerdimm mümkünse geldigim yere geri sokabilirsin diye @afrikanın_gelini54
Annem: Ben evin küçüğüyken,son beşiğim derdi artık evin küçüğü değilim diye şimdiki lafı. hiç bir şeyi kafana takma Allaha bırak der. Annem:benim için dünyadaki en değerli varlığım çocuklarım sizlersiniz der.
Kayınvalidem:şunu şöyle yap bunu böyle yap diye nasihatlar veriyor. Kayınvalidem:şundanda ye kızım ,istersen bi kab daha koyayım der.
Bekarken annemin en çok kullandığı kelime çorap giy cocugun olmaz gerçektende öyle oldu bu arada
Anne olunca anlarsın derdi Daha karnimda olmasına rağmen daha çok empati yapabiliyorum
@ezgi-y canım benim
“Anne olunca anlarsın” ı yazmaya gelmiştim
Hafızasını kaybetmeden önceye kadar söylerdi arada henüz beni tanırken. Öyle söylediğinde vicdanen rahatsız olurdum çok mu üzüldü benim yüzümden diye