Yok hiç öyle düşünmeyin, sonuçta biz onların bizim üzerimize nasıl titrediğini görsek de tam olarak hissedemiyorduk. Ona istinaden söylenmiş bir söz o, dışarıya çıkınca merak etttikleri her an bir şey olmaz dediğimde neler hissettiklerini anlayamamışım mesela ben
Canimmm
sende çok yaratıcı cevaplar varmış ben hemen gidip ağlardım
Öyle yaaa Gerçekten annemi şimdi daha iyi anlıyorum . İnşallah onun güzel kalbini incitmemisimdir
Sen kadar hayırlı evlat olsak yeter. Bu hamile halinle hastanelerde yaşıyorsun annen sana sahip olduğu için çok şanslı
Öyle düşündüğün için çok teşekkür ederim arkadaşım Anneler için ne yapılsa azdır . Gebelik sürecinde çektiğim her acı sıkıntı da gidip annemin ellerini ayaklarını öpmek istiyorum. Annelik klişe bir laf değil gerçekten kutsal bir olgu. Annem çok fedakar bir anneydi sessiz sakin kendi halinde merhametli cana yakın bir dost arkadaş yeri geldimi öyle bir anne . Onun için ne yapsam eksik yarim kalır
Annemle genellikle kavga ederiz inşallah senin evladında senin gibi olur der onun dışında Kurban olurum ben bide evin tek kızıyım bu yüzden üstüme fazla da düşer
Kaynanam ise beni hiç sevmez mallesef cimrilikten kaynaklı oğlunu onun elinden aldığımi düşünür
Canım ben şuan o kadar iyi anlıyorum ki annemi yani bazen kavga ederiz ama kesinlikle annelerin hakkı ödenmez hamile olunca öğrendim ben hasta oldum hamileyken idrar yolu enfeksiyonu geçirdim 2ay boyunca annem bakti hastanede yattım refakatçi olarak yine annem kaldı eşimin annesini gördükçe daha çok anneme sarılıyorum eşimin annesi bir ev parası için eşimi beni sokağa attı bazıları gerçekten anne olmamalı
Kimse öz anne gibi olmaz zaten fakat dediğiniz gibi öz anne olup içinde annelik hissi olmayan insanlar da cok
Annem en çok “Kızım ben senin çocuğun değilim sen benim çocuğumsun sen benim annem değilsin” diyo
Kayınvalidem uzakta o yüzden en çok “Anne tospaam seni çok özledim Diloşumu da çok özledim küçük tospam napıyor” diyo
Benimkide kendi cocugun olunca sen gorursun derdi
Sana çok söyledik ama sen dinlemedin. Anneler hisseder kızım der annem hep.Canim annem çokta doğru söylemiş.Dinlemedigim için köpekler gibi pişmanım .Her sözünde hakliymiş…