Canım kızlar @İlknur @Cansu daha önce okuyup hafızaya atmıştım sizin tavsiyenizi. Bakım çantamızı sizin tavsiyeniz üzerine aldım, kargom elime ulaştı çok da beğendim
Umarım hala memnunsunuzdur, ucuz bir şey almak istemedim güvenemediğim için, bunun da özellikleri hoşuma gidince parasına değer dedim
Teşekkür ederim güzel tavsiyeniz için, sizi de bebişleri de öpüyorum
Çok sevindim ben hala çok memnunum. İyi ki almışsın güzel günlerde kullan arkadaşım
Teşekkür ederim çiçeğim valla bayağı işlevsel göründü benim de gözüme, oldukça da büyük
Çok da rahat. Ben normalde çok terlerim. Ekstra bir terleme de yapmadı
Ben de öyleyim, kışın bile gömlek giyebilen biriyim bakalım kullanmaya az kaldı bizim de
Ohh miss
Güle güle kullan canımın içi
Güle güle kullanın
Teşekkür ederim çiçeğim
Çok güzelmiş güzel günlerde kullanın
Çantaya güncelleme getirelim suyu gerçekten geçirmiyor
Ooo güzel güzel, arada girip övün çantayı da mutlu olayım hahahah
Merhaba kızlar, bebek bakım cantası alacağım ama ne alacağımı bilmiyorum. Hangi marka olmalı özellikleri önemli mi? Her şeyi araştıracak aldım İnternette bununla ilgili pek bir şey bulamadım tecrübeli arkadaşlara soruyorum
Ben aldım ama pek memnun değilim içindekileri bulana kadar söküp döküyorum içini.
En çok önerilen bu
Ben aldığım ise bundan
Bende sırt çantası olanlardan öneri alabilirim

Ben de hep sırt çantası taraftarıyım elde bişey taşımayı pek sevmiyorum bir de sürekli yırtılıp değiştireceğime daha iyisi olsun diye senin gibi çok araştırıyorum şuanlık attığım çantada karar kıldım bakalım önümüzdeki aylarda karar değiştirir miyim bilmiyorum ama çanta gerçekten çok hoşuma gitti canlı olarak görünce de onayladım kafamda
@Sevane @Minik.annesi @AcizBirKul bende bir kere olsun 2. Yi düsünursek diger cocuklar da faydalansın diye dusunuyorum tesekkur ederim
Rica ederim
Bebem 5 aylık oldu daha bakım çantası alamayan ben
@Cansu İyi fikir verir bu konuda