Anne bebek çantası👜

Canım kızlar @İlknur @Cansu :heart: daha önce okuyup hafızaya atmıştım sizin tavsiyenizi. Bakım çantamızı sizin tavsiyeniz üzerine aldım, kargom elime ulaştı çok da beğendim :heart: Umarım hala memnunsunuzdur, ucuz bir şey almak istemedim güvenemediğim için, bunun da özellikleri hoşuma gidince parasına değer dedim​:face_with_hand_over_mouth: Teşekkür ederim güzel tavsiyeniz için, sizi de bebişleri de öpüyorum :smiling_face_with_three_hearts::heart:

3 Beğeni

Çok sevindim ben hala çok memnunum. İyi ki almışsın :star_struck: güzel günlerde kullan arkadaşım :innocent:

2 Beğeni

Teşekkür ederim çiçeğim​:heart: valla bayağı işlevsel göründü benim de gözüme, oldukça da büyük​:dancer:

2 Beğeni

Çok da rahat. Ben normalde çok terlerim. Ekstra bir terleme de yapmadı

1 Beğeni

Ben de öyleyim, kışın bile gömlek giyebilen biriyim​:joy: bakalım kullanmaya az kaldı bizim de​:face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Ben 3350liraya magazada son kalan bebek bakım çantasını aldım uyguna geldi bana o yüzden bebek arabasina da takiliyor bence kullanışlı

2 Beğeni

Ohh miss :heart_eyes:

Güle güle kullan canımın içi :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Güle güle kullanın :pray::ribbon::heart_eyes:

1 Beğeni

Teşekkür ederim çiçeğim​:heart:

1 Beğeni

Çok güzelmiş güzel günlerde kullanın :star_struck:

2 Beğeni

Çantaya güncelleme getirelim suyu gerçekten geçirmiyor

2 Beğeni

Ooo güzel güzel, arada girip övün çantayı da mutlu olayım hahahah​:joy::joy:

2 Beğeni

Merhaba kızlar, bebek bakım cantası alacağım ama ne alacağımı bilmiyorum. Hangi marka olmalı özellikleri önemli mi? Her şeyi araştıracak aldım İnternette bununla ilgili pek bir şey bulamadım tecrübeli arkadaşlara soruyorum :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Ben aldım ama pek memnun değilim içindekileri bulana kadar söküp döküyorum içini.

En çok önerilen bu

Ben aldığım ise bundan

1 Beğeni

Bende sırt çantası olanlardan öneri alabilirim

2 Beğeni

Bunu bana gelen öğretmenimde görmüştüm bayadir araştırma içinde idim çantayı görünce çok hoşuma gitri hem çok kaliteli hem de boyutu gerçekten büyük birden fazla çocuğun ürünlerini bile alır kalitesi duruşu kullanışlı oluşu benim çok hoşuma gitti eşime dedim o da aynı fikirde canlı olarak görünce gerçekten böyle kaliteli şeyler lazım alıp alıp değiştirdikten sonra bir manası yok eğer kullanışı iyi ise tek sefer veririz bir kerede kullanırsın diğer çocuklara da yetecek kalitede gibi duruyor dedi o da onayladı nasipse ben bundan alacağım biraz daha zaman geçsin şuan daha çok erken​:sweat_smile:

1 Beğeni

Ben de hep sırt çantası taraftarıyım elde bişey taşımayı pek sevmiyorum bir de sürekli yırtılıp değiştireceğime daha iyisi olsun diye senin gibi çok araştırıyorum şuanlık attığım çantada karar kıldım bakalım önümüzdeki aylarda karar değiştirir miyim bilmiyorum ama çanta gerçekten çok hoşuma gitti canlı olarak görünce de onayladım kafamda

1 Beğeni

@Sevane @Minik.annesi @AcizBirKul bende bir kere olsun 2. Yi düsünursek diger cocuklar da faydalansın diye dusunuyorum :smile: tesekkur ederim :innocent:

2 Beğeni

Rica ederim

Bebem 5 aylık oldu daha bakım çantası alamayan ben :roll_eyes:

@Cansu İyi fikir verir bu konuda :star_struck:

2 Beğeni