Anne bebek çantası👜

O Kim GIF by TRT

1 Beğeni

Elele aldık @İlknur @duygugillerdenbiri ve ben memnunuz

4 Beğeni

Evin içinde kullanmaya bundan aldım.

Dışarısı için de bu çantadan aldım ciddi anlamda çok kullanışlı çok güzel çok geniş ve diğerlerine göre farklı.

3 Beğeni

Ben bu seti aldim cok guzel icindeki gozleri de sicak soguk korumali​:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

2 Beğeni

Bende de bunlar var ikiside hediye geldi değişim kartı olmadığı için ikiside kaldı bende deneyip göreceğiz sırt çantası mı yoksa yan çanta mı daha iyi​:blush: İlk izlenim olarak sırt çantası benetton kalitesi bence gayet kaliteli duruyor, diğeri de funna baby diye bir müslin çanta sanırım yazın iyi olur sırt çantası çok terletirse eğer bunu kullanırım diye düşünüyorum :hugs:

3 Beğeni

Ay ne güzel hediyeler gelmiş bize de domates biber patlıcan kabak geldi :smiley::smiley:

5 Beğeni

Doğum yapana da sebze hediye gittiği ilk kez duydum :rofl: hayır bebeğe bir hediye alır yanında da iki kilo muz bir kilo portakal falan alır da anlarım :rofl:

3 Beğeni

Bazıları stokta yok :woman_facepalming:t2: secenek bir iki tane kaldı ama begendim :innocent:
Bu arada sebzeyi gecmis olsun diye getirmişlerdir belki hediyeyi sonra alirlar temennim o yönde :smile: :woman_facepalming:t2:@Cansu

2 Beğeni

Tam benim tarzım :grin:

Hepiniz güzel günlerde kullanın kızlar :blush::heart_eyes:

1 Beğeni

Bende bu var. Ben memnunum. Alt açması var. 2 tane minik el çantası gibi çantası var. Biri sıcak tutması için yalıtımlı. Diğerinin bir kısmı file şeklinde. Ben işimi görüyor. Ama arkadaşıma küçük geldi çantanın iç hacmi. O çok fazla yedek kıyafet taşıyor yanında.

Biraz pahalı bir çanta. Ama senelerce bir şey olmaz. Markası Skip-Hop

3 Beğeni

Anne bebek çantası olarak dışarda kullanım için üstteki çantayı tercih ettim. Evde kullanım için de bebek bakım çantası olarak alttakini tercih ettim

2 Beğeni

Bunu öneririm

1 Beğeni

Yada bu

2 Beğeni

Ya çok yaşayın güldürdünüz yine :smile::smile:

2 Beğeni

Merhaba @Beyza2 hoşgeldiniz :star2: güzel günlerde kullanın :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ben ev için keçe olan çantalardan düşünüyorum

Dışarısı için ise sırt çantası daha rahat geliyor. Bir de bebek arabasına monte edilebilir olması benim için önemli. Anne-bebek çantaları hep çok renkli, yazılı ve desenli açıkcası ben daha sade bir şey istiyorum. Bir de kumaş yerine su geçirmeyen bir kumaş olması da benim için önemli. Yağmuru bol, kışı uzun bir ülkede yaşadığım için kumaş çanta bana asla gelmez. İndirim kovalayıp bunu alacağım sanırım :sweat_smile: ya da benzeri özelliklere sahip bir sırt çantası.

Hoşgeldiniz :sun_with_face:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

1 Beğeni
  1. Haftamızdan selamlar güzel abları :slight_smile:

Bebek bakım çantası olarak hangi marka aldınız.

Ve çok gerekli duydunuz mu?

2 Beğeni