Anne bebek çantası👜

Çok teşekkür ederim :smiling_face:

2 Beğeni

Kaç tl -e ye aldın canim :blush:

1 Beğeni

Normal fiyatı 669 TL’ydi indirimle 539 TL’ye aldım.

2 Beğeni

Pahalıymış . Burda ama oyle çantalar 300,veya 400 tl-en pahalilari sende dedigin fiyata ola bilir @İlknur

Artık bizim ekonomide ucuz bir şey bulmak maalesef zor. :smiling_face:

2 Beğeni

Oraya daha enflasyon gelmedi :rofl:

2 Beğeni

Burdada bize göre pahalı @Cansu cum

Su kullanislima geldi fiyat olarak da uygun zaten 45 euro

2 Beğeni

Ordaki fiyatları görünce aglayasim geliyor :smiling_face_with_tear: bende bu çantaya bakmıştım ama çok misafirliğe vs giden biri olmadigim için ihtiyaç duymadım.

2 Beğeni

Misafirliğe sık gitmene gerek yok ki ben de misafirliğe gitmeyi sevmem. Yeri geliyor çarşıya gidiyoruz, annemize ziyarete gidiyoruz Muhakak bebeğin eşyaları lazım olacak, Bezi yedek kıyafeti kim bilir daha neler :blush: Anne bebek bakım çantaları, sırt çantalarına göre daha genis Siz tabi ihtiyacınızı daha iyi bilirsiniz :innocent:

1 Beğeni

@Cansu Hayır Havva hanım yatak olabilen bir çanta resmi atmış onun için dedim. Misafirlik veya başkasının evi dışında pek kullanılacağını sanmıyorum. Yoksa tabi ki bebek bakım çantası kesinlikle markete bile gitsen gerekli size katılıyorum.

1 Beğeni

Benim çantam da geldi :star_struck:

3 Beğeni

Gule gule kullan

1 Beğeni

Seneye felan arabayla gidersek izine ona gore bisey olsun diye seciyorum yolda kullanisli olur benim icin.

1 Beğeni

@Cansu Güle güle kullan :star_struck:

1 Beğeni

Güle güle kullanın :smiling_face: inşallah begenmissinizdir ben önerdiğim için biraz çekindim açıkçası :smiling_face_with_three_hearts: siyah rengi de çok güzelmiş :smiling_face:

2 Beğeni

Teşekkür ederim arkadaşım @NURAN @İlknur @Hava

2 Beğeni

Hiç çekinme arkadaşım Ben bu cantaya zaten göz koymuştum. Hepsi burda uygulamasinda beğendiklerim bölümüne eklemiştim. Alsam mı alsam mı modundaydım. Sadece bir dürtülmeye ihtiyacım vardı. Çanta gercekten kaliteliymiş Genişliği de gerçekten diğer çantalara göre çok güzel. Begenmesem beğenmedim derdim Ben beğendim Teşekkür ederim :star_struck:

2 Beğeni

Çok sevindim begenmenize, bende zaten siz burda paylasinca görüp beğenmiştim. Güle güle kullanalım o zaman :smiling_face:

1 Beğeni

Teşekkür ederim siz de güzel günlerde kullanın :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni