Anne bebek çantasi

@Cansu Evet canım, bu tarzı erkekler de kullanabilir rahatlıkla. Ben de bu tarzlardan düşünüyorum, daha modele karar vermedim tabi ki :blush: Bebek arabasına çanta asma aparatı var, ek olarak ondan alabilirsin canım

1 Beğeni

Kışlık gibi gozukuyor

1 Beğeni

Bu ürün su an elele mağazası kendi sitesinde 539 TL almadıysanız eğer.

1 Beğeni

Teşekkür ederim henüz almadım. Siz de mi bu çantayı beğendiniz

Evet biraz büyükmüş yorumlarda okuduğum kadarıyla ama bence büyük olması daha iyi ve bazılarında fermuar sorunu varmış o da şans işi sanırım bakalım. Termal çantasının ayrı olması da hoşuma gitti.

1 Beğeni

Ben de çok beğendim. Geçen gün ebebek ve babymoll’da bebek bakım çantalarını inceledim. Çok pahalılar bir tanesi 900 lira diyordu. İçinde sanki altın taşıyacağız. Bu beğendiğimiz çantanın yan taraflarının fermuarlı olmasını çok sevdim. Galiba satın alıcam. Beğenmezsem iade ederim

Çantanın olduğu link içinde ürün videosu da varmış. Ben az önce gordüm videoyu güzel görünüyor

1 Beğeni

Ben sipariş verdim antrasit rengini :sweat_smile: isterseniz bekleyin geldigi zaman size söylerim nasıl olduğunu. Ben de baktım civilden ve e bebekten içerikleri çok hosuma gitmedi içleri çok ufak geldi gözüme çok kullanışlı değil. Teyzemin çocuklarından biliyorum aldığı hiç biri yeterli gelmedi, en son büyük sırt çantası takiyordu :sweat_smile: özellikle ek gıdaya geçince büyük çanta çok işe yariyor. Yandaki gözlerden biri ıslak mendil için fermuarlı olması güzel ben sevdim.

1 Beğeni

Olur. Benimle paylaşırsanız çok sevinirim teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@Cansu bugün çanta geldi. Evet gerçekten biraz büyük, gördüğüm diğer çantalara göre. Hatta ben dediğim gibi minyon biri olduğum için bana biraz daha fazla büyük :sweat_smile: ama çok çok beğendim ben cepleri baya fazla çok hoşuma gitti. Şu termal çantaları da çok büyük fotoğrafta ufak duruyor ama neredeyse 2 biberon bile sığabilecek büyüklükte. Büyük olmasi benim işime geliyor eğer sizin için de büyüklüğü sorun değilse kalitesi falan çok iyi ben öneririm. Fermuarlari da gayet sağlamdı.

2 Beğeni

Ben de büyük olmasını istiyorum ben de en kısa sürede beğendiğimiz çantayı satın alıcam. E bebek ve babymoll’daki çanlar hem küçük hem de 800-990 lira arasında Beğendiğimiz çanta fiyat olarak ebat olarak da hakkını veriyor. Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Siz hangi renk aldınız Eşime de gösterdim. Böyle bir çanta kullanmak ister mi diye fikrini sordum. O da çok beğendi biz de alalım bicik dedi Siz hangi siteden almıştınız link atar mısınız

2 Beğeni

Ben kendi sitesinden aldım indirimde olduğu için. İndirimin bitmesine 2 gün varmış. Antrasit rengini aldım. Ben de almadan eşime göstermiştim beğendi o da. Ek olarak sipariş notu kısmına ‘hediye alacağım fermuarlari kontrol edip gönderir misiniz’ diye yazdım. Yan fermuar hariç hepsi kontol edilmişti bir tek yan fermuar ortada duruyordu daha hiç açılmamıştı belli oluyordu yani onda da bir sorun çıkmadı zaten.

2 Beğeni

Bende boyle çanta almayı dusunuyorum, sirt icinde kullanmak oluyor bunu degilmi?

1 Beğeni

Evet sırt çantası aynı zamanda bebek arabasına da takılıyor :smiling_face:

1 Beğeni

Anladım canim bende oyle biliyordum yinede sormak istədim emin olmak için :blush:teşekkürler

1 Beğeni

Kumanda koydum yanına boyutunu anayabilmeniz için :smiling_face:

3 Beğeni

Ben de çok beğendim, güle güle kullan canım :blush: Ben ilk kızımda buna benzer aldığım için artık sırta takılan değil de kol çantası tarzında olanlardan alacağım ben. Çünkü çantayı genelde ben taşıyorum, eşim bebeği taşıyor ya da bebek arabasını sürüyor :joy::joy:

2 Beğeni

Ben normalde günlük hayatımda da pek kol çantası takmıyorum. Yine sırt çantası kullanıyorum o yüzden benim için bu daha iyi oldu :smiling_face:

2 Beğeni

Bunu tercih etmiştim ben, boyutu kalitesi çok güzel, bebek arabasına da takılıyor. Açıkçası neye dikkat edeceğimi bilemediğim için biraz şansa almış oldum. Hiçbir fikrim yoktu

3 Beğeni

:partying_face: rengi de harika. Güzel günlerde kullanın arkadaşım :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni