Bunu arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım çokta severek kullanıyorum
Merhaba anneler, bebek bakım çantası alırken nelere dikkat ediyorsunuz? Yıllarca kullanacamız için kaliteli olsun aynı zamanda bütçeye uygun olsun istiyorum? Siz hangi modeli tercih ettiniz?
Merhaba anneler, bebek bakım çantası alırken nelere dikkat ediyorsunuz? Yıllarca kullanacamız için kaliteli olsun aynı zamanda bütçeye uygun olsun istiyorum? Siz hangi modeli tercih ettiniz?
Ben bakım çantası bakarken uzun süre kullanılacak bir ürün olduğu için kalitesine önem verdim Su geçirmemesine, Sırt kısmında fermuarlı göz olmasına Çanta iç kısmının geniş olmasına Eşimin de bu çantayı kullanırken utanmamasına Bebek arabasına asılabilmesine Biberon kısmının alüminyum olmasına Ürünleri seçerken bunlara dikkat ettim Uzun zaman önce bulmuştum Ürünleri seçerken hepsinde aradığım özellik olmayabilir.
Zamanına bunun biraz daha genişini 6 liraya almıştım. Arabamızın arakasında duruyor kötü gün cantası diye adlandık. İçınde ilaç, çamaşır, vs var Tatillerde özellikle çok faydalı oluyor.
E bebek indirim Son gün 24 nisan saat 10 Tüm çantalar sepette %40 indirim var
Kimler henüz bebek bakım çantasını almadı
Ben daha almadım ama aklımda var bir kaç tane
Boyle bişey dusunuyorum.hem renk açısından oyle renk secmek istiyorum ki ,eger ileride kızım olursa inşallah.ikinci kez kullana bileyim diye.
Ben günlük hayatta da rahatça kullanabileceğim tarzda alacağım canım. Bunun için de Bagmori markasını öneririm. Her tarz model de var. Bagmori’den daha önce de çanta alıp kullanmıştım, kaliteli
Bahsettiğiniz ürünü doğru bulmuş muyum? Eşimin de kullanabileceği bir çantaya benziyor Bebek arabasına asılabilir olsa daha güzel olurdu. Teşekkür ederim