Anlamadım bu ne?

@admin

1 Beğeni

Bana da çıktı bu

1 Beğeni

Güzel annelerimize minnoş bir karşılama :slight_smile: X basarak kapatabilirsiniz.

2 Beğeni

Bi an atıldığımı sandım forumdan :joy:konu açınca atılmadığımı anladım​:joy::joy:kalbim küt küt hâlâ:joy::joy:

2 Beğeni

Siz sayfa yonetici misiniz

Mucize annenin sahibi dir kendileri :grin:

1 Beğeni

Atilsak ne olur ki :rofl::rofl:

Bir sey sorucagim ona

Son günlerde gündem oldu bu atılma konusu bende gülmek için söyledim :slightly_smiling_face:

Merhaba evet ben Mucize Anne’nin sahibi ve geliştiricisiyim. Bu aralar atılma ile ilgili bir kaos varda ondan öyle diyor @Sevane :slight_smile:

2 Beğeni

Anladim ama kufur vs olmadigu surece sorun olmaz bence :slightly_smiling_face:

Tabiki canım

Evet kullanım şartlarımıza aykırı davranmayan hiç kimse atılmaz. Dediğin gibi küfür eden olduğu için atılan oldu :slight_smile:

1 Beğeni

Oyle iste insan olunca her sey beklenir :rofl::rofl:

:grin:

Sen ne soracaktın Hatice hanıma

Hiç denk gelmedim kavgacı ablalar mı var çok boş şeyler :unamused:

Dun ben hamişler diye post actim hamileliğinizi 3 kelimeyle anlatın falan diye onu Neden kapattınız merak ediyorum Sonra başka abla açmış onunki açık ama

1 Beğeni

İnsanın olduğu her yerde bu tür şeylerin olması normal, biz alışkınız. Ama bu forum diğer forumlara göre oldukça nezih bir ortamdır. Bunda direk kontrolümün olmasının etkisi var tabi :slight_smile:

1 Beğeni

Kesinlikle

Moderatörlerimiz zaman zaman benzer konuları birleştirir. Bunu yapmaktaki amaç ise forumda arama yapanlar için daha ulaşılabilir bilgiler sağlamak. Bir kaç günde bir benzer konular bir araya toplanır. Bahsettiğin diğer benzer konuya henüz sıra gelmemiştir.

1 Beğeni