Anlamadım bu ne?

Bide ilk konuyu kim açtıysa onun konusuna birlestiriyorlar sanırım dimi,ben baktığımda hep öyle çünkü:slightly_smiling_face:

Evet benzer konuda ilk konuyu açanla birleştiriliyor

1 Beğeni

He anladim teşekkür ederim :innocent:

1 Beğeni

Anladım teşekkürler :heart::slightly_smiling_face:

Bilgim yok ben pek takilmiyorum siz aerij isin erbabı olmussunuz ben kafam dağılsın diye giriyorum :slightly_smiling_face:

Aklına takılan bir soru olursa Geri Bildirim kategorisinden sorabilirsin. Forumda sohbet bölümü var birde. Geçen orada bir sohbet kanalını kapattım. Sohbettekiler bizi attı diye (aslında atılan falan yoktu) ortalığı birbirine kattı. Bu yüzden en güzeli sorup öğrenmektir, sizin gibi :slight_smile:

Bende sizin gibi bir kullanıcıyım :blush:sizde girdikce buraya alışacaksınız benim gibi :blush:

1 Beğeni

Tamamdir aman ya insanlarla uğraşmakta zor atilsan ne atilmazsa ne sanki ortalığı karıştırmak nedir ya :rofl::rofl:

1 Beğeni

Herkesle sohbet edilmiyor ki bazilari degisik ama sizle suan iyi sohbet ettim vaktinizi ayridiginiz için teşekkür ederim :kissing_heart:

Ne demek herzaman :blush:

1 Beğeni

İyi gunler dilerim Allaha emanet olun yine arada sihbet edelim istersiniz :blush:

1 Beğeni

Neden olmasın :smiley:

Kaç yaşındasın​:blush:

1 Beğeni

25 yaşındayım sen :grin:

Profilde çok küçük duruyorsun :smiley: 18 falan sandım​:smiley:

Benim 18

Azerbaycanlıyım bu arada​:blush:

1 Beğeni

Ben küçük duruyorum kimse bana 25 dmeiyir hic buyumeye niyetim yok zaten çocuk ruhluyum :grin::grin:

1 Beğeni

:joy::joy::joy:

kaç aylık hamilesin sen

Ben sizin sarkilaeiniz cok begeniyorum zaten kardeş ulke​:smiling_face_with_three_hearts:

Bende türk şarkılarını beğeniyorum :blush::grin:evet kadeş ülke :heart::heart:

1 Beğeni

Ama sen 18den buyuk gibisin sanki fotoda 15 haftalik ben sen peki

1 Beğeni

Ismin nedir :blush:

1 Beğeni