Ankarada doğum

Hanimlar hangi hastanede dogum yapicaksiniz. Umarim hepinizin ki tek nefeste olur ve biter. Sonunda tatli minnoslarimiza kavusuruuuuzzz

3 Beğeni

Merhaba ben kalp atışını duyduktan sonra Batıkent Medical Park hastanesini düşünüyorum Dr Gülenay Gencosmanoglunda karar kıldım

1 Beğeni

özel koru hastanesinde inşallah​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Lokman hekim Hastanesinde yapacağım inşAllah 2 3 hafta kaldı :scream::face_holding_back_tears::heart_eyes:

2 Beğeni

Bende lokman hekim insallah son 8 gün

1 Beğeni

Ben Liv Hospital’da yapacagim. Hekimimiz cok iyi. Dusunen anneler varsa öneririm mutlaka :dove:

Sincan koruydu ama drumun gitme durumu var o yüzden Ankara koruya geçmeyi düşünüyorum

Umarım sen dogurmadan doktorun gitmez ve zorluk yasamazsin kuşum :heart:

1 Beğeni

Doktorunuz kim acaba

Etlik şehir hastanesinde yapicam

1 Beğeni

Hatice hocaydi

1 Beğeni

Dogum paketi ne kadar

Merhaba 50 bin

Paraya bakya

Malesef fiyatlar çok yüksek ve peşin istiyorlar hemen kapıdan girer girmez

fiyatlar ne kadar yukselmis bende ankaradayim 5 ay once 21 bine almiştım​:pensive:

1 Beğeni

Evet 21 bin şuan çok çok uygun :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Bende 5 ay once lokman hekimden 23.000 fiyat almistim tek bebek icin

1 Beğeni

O doktoru da cok övüyorlar tek muayenesi ne kadar acaba

1 Beğeni

Tek muayenesi 1500 olması gerekiyor diye düşünüyorum…Ben hastane ile anlaşmak için gitmiştim ama vazgeçtim orada, kapıdan girdikten sonra resmen rezil olacağımızı hissettim paramızla, bilgi veren bayanda bariz bir şekilde umursamadı bizi…sadece parayı söylüyor size, işine gelirse der gibi …Hastane imkanlarından vs bahsedilmedi kaç haftalıksin bile diye sorulmadı hemen çıktık eşimle… Tamamen ticarethane kafasindalar